קרם בצל (מהפיצה של ראגאזה ביאנקה)
נסו פיצה ביאנקה, פיצה ביאנקה דיפ, ו פיצה ביאנקה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל ושום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שמתחילים להשחים.
מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם כמעט לחלוטין.
מוסיפים שמנת, מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת על ידי 1 / 3, על 10 דקות.
מערבבים מרכיבים באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר משטח עבודה. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל.