קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה מפוזר שוקולד

קרם ברולה מפוזר שוקולד
המתכון שוקולד זרועים קרם ברולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך שמנת כבדה, חלמונים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, לחמם את הקרם, חצי וחצי שעועית וניל על חום בינוני רק עד שזה מגיע לרתיחה. מיד לכבות את החום. להפריש להחדיר במשך 10 דקות. בקערה גדולה, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא כל הזמן, בהדרגה לשפוך את תערובת קרם חם. מסננים את התערובת לתוך קנקן כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את התערובת לתוך 4 עד 6 ramekins עמיד למים ולסדר באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מפזרים את פודינג עם שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
6
אופים במרכז התנור עד כמעט להגדיר אבל עדיין jiggly במרכז, 30 עד 40 דקות. (רפרפת תסיים בישול כפי שהוא מתקרר.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מאמבט המים ולתת מגניב 15 דקות. בחוזקה לכסות כל ramekin עם פלסטיק לעטוף, לוודא הפלסטיק לא לגעת פני השטח של פודינג. מקררים לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. כאשר מוכן לשרת, מחממים את המטגן כדי חם מאוד (או לפטר את לפיד המטבח שלך). לחשוף את ramekins. כדי להפוך את ציפוי הסוכר, יוצקים כמה סוכר שאתה יכול להתאים על גבי 1 של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
יוצקים את הסוכר שנותר על פודינג הבא. חזור עד שכל רפרפת מצופה. זרוק את כל הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מניחים את ramekins על תבנית אפייה צלייה עד הסוכר נמס היטב השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
בואו מגניב 1 דקה לפני ההגשה.