קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

קרם ברולה קינמון-תפוז

קרם ברולה קינמון-תפוז
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קינמון-כתום קרם ברולה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מעט מלח, תמצית ונילן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם ברולה קינמון ותפוז, קרם ברולה קינמון קל, ו Cinnamon Crème Brûlée קטלאנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים חלב, חלב יבש, ומלח בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
4
הסר מהחום; מערבבים בקליפה כתומה ומקל קינמון. לכסות ולתת תלול 10 דקות. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. מערבבים תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב 2 כפות סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת חלב שווה בין 2 מנות רדודות (6 אונקיות).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים מנות במחבת אפייה 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר צלחת הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר צלחות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
לנפות הנותרים 2 כפות סוכר באופן שווה על החלק העליון של ברלס. החזקת מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (על 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
11
לשרת בתוך שעה 1.