קרם ברולה שוקולד מריר
קרם ברולה שוקולד מריר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את בר נסטלה® טול האוס שוקולד אפייה, קצפת, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Allrecipes יש 13 אוהדים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד מריר, קרם ברולה שוקולד מריר, ו קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מקום קרם, חצי וחצי ותמצית וניל בסיר גדול. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק.
להקציף חלמונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערת מיקסר גדולה. בהדרגה להקציף בתערובת שוקולד.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך שישה ramekins 4-אונקיה או כוסות פודינג.
מניחים ramekins בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ' ; למלא מחבת עם מים חמים עד עומק 1 אינץ'.
אופים במשך 40 דקות או עד פודינג להתנועע מעט כאשר מחבת מזועזע. רפרפת קרירה במים עד שיהיה מספיק קר לטפל בה.
הסר פודינג ממים; לקרר במשך 2 שעות. מכסים בניילון נצמד; ממשיכים לקרר במשך כמה שעות או לילה.
מפזרים 1 כפית סוכר מעל צמרות של כל פודינג.
מניחים פודינג על תבנית אפייה. לצלות במשך 3 דקות או עד הסוכר נמס caramelized (מחבת לסובב לפי הצורך כדי למנוע שריפה). לחלופין, צמרות ניתן caramelized באמצעות לפיד מטבח. מקררים במשך 2 שעות, כך ציפוי יכול להקשיח ואת פודינג יכול להתקרר ולהגדיר.