קרם ברולה תירס
מתכון תירס קרם ברולה מוכן בערך 1 שעה ו 7 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 562 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה תירס מתוק, ו לובסטר תירס קרם ברולה.
הוראות
הסר את הקליפה מן האוזניים של תירס לחתוך את הגרעינים. במחבת לא דביקה ממיסים את החמאה ומטגנים את גרעיני התירס עד שהם מבשלים ויש להם כמה כתמים חומים עליהם.
בסיר בינוני, מחממים את השמנת, החלב וחצי
גרעיני תירס מוקפצים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, רק עד שזה מגיע לרתיחה. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר לפחות 15 דקות. מחית את התערובת עם בלנדר יד עד חלקה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים עם סוכר מגורען.
לטאטא כל הזמן, בהדרגה לשפוך את תערובת קרם חם. מסננים את התערובת לתוך קנקן.
מפזרים את גרעיני התירס הנותרים לתוך 8 (6 עד 8 אונקיה)ramekins עמיד.
יוצקים את תערובת הקרם / תירס לתוך הקערות ומסדרים באמבט מים חמים.
אופים ב 300 מעלות F, במרכז התנור עד כמעט להגדיר אבל עדיין קצת רך במרכז, 30 עד 40 דקות. רפרפת צריכה "לרפרף" קצת כאשר אתה לנער את המחבת; זה יהיה המשרד יותר כפי שהוא מתקרר.
הסר מאמבט המים ולתת מגניב 15 דקות. מכסים כל קערה בניילון נצמד, ומוודאים שהפלסטיק לא נוגע בפני השטח של הפודינג. מקררים לפחות 2 שעות. (או לקרר עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.)
מחממים את המטגן כדי חם מאוד (או לפטר את לפיד המטבח שלך). תחשוף את הפודינג הצונן.
יוצקים סוכר רב ככל שיתאים על גבי אחד פודינג.
יוצקים את עודף הסוכר על פודינג הבא. חזור עד שכל רפרפת מצופה. זרוק את כל הסוכר שנותר.
מניחים את הקערות על תבנית אפייה או במחבת צלייה ומטגנים עד שהסוכר נמס ומשחימים היטב, 1 עד 2 דקות. או להשחים אותם עם מבער.
בואו מגניב 1 דקה לפני ההגשה.