קרם טעם מלא דל שומן של מרק ברוקולי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? קרם טעם מלא דל שומן של מרק ברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו ברוקולי, חמאה, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. מתכונים דומים: כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, טעם-מלא " גבינה בגריל, ו מלא כדורי בשר בתנור טעם.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול, ומבשלים את הכרישה על חום בינוני עד רך שקוף, על 5 דקות. מערבבים במלח, פלפל וכוסברה. שמור על 1/4 כוס של פרחי ברוקולי קטנים, ומבשלים את שאר הברוקולי עם הכרישה עד הברוקולי הוא ירוק בהיר, על 5 דקות יותר.
יוצקים את ציר העוף, מביאים את המרק לרתיחה, מכסים, ואז מבשלים עד הברוקולי הוא רך מאוד, 10 עד 15 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
החזר את המרק המעורבב לסיר, מערבבים את פרחי הברוקולי השמורים, ומביאים לרתוח על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד לפרחי ברוקולי במכרז, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום, ומערבב בחלב מרוכז.