קרם מועדף של מרק כרובית הוא צמחוני מרק. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל מקף, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו מרק הכרובית הקרמי-גביני האהוב על אדם, קרם מרק כרובית, ו קרם מרק כרובית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר קטן שלבו את המרק, הכרובית, הבצל והטימין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהכרובית רכה. מגניב מעט. בבלנדר מעבדים תערובת כרובית עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
באותו סיר, ממיסים חמאה. מערבבים קמח ותבלינים עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה תערובת כרובית וגבינה.