קרם צרפתי
המתכון קרם צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך קצפת, אבקת סוכר, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלידת Vanillan צרפתית, גלידת Vanillan צרפתית, ו לחם מטוגן עם ריבה וקרם..
הוראות
צ ' יל קערה עמוקה ואת מקצף רוטרי או שוט של מיקסר לפחות 10 דקות.
לשים גבינת שמנת בקערה ומערבבים במהירות גבוהה עם רוטרי או מקצף עד גבינה מופצת סביב בסיס הקערה. עם מיקסר במהירות גבוהה, יוצקים קרם לאורך הצד של הקערה (לא לתוך מקצף) לתוך הגבינה, לאט מספיק כי הגבינה נשארת עבה ויוצר רכסים כמו קצפת נוקשה כמו שאתה מכה אותו; לגרד צדדים של קערה לפי הצורך.
כאשר כל הקרם מוקצף לתוך הגבינה, לכבות מיקסר.
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון ואבקת סוכר לפי הטעם; מערבבים במהירות בינונית כדי להתמזג.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו