קרם קוניאק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל קוניאק קרם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו הודו ברוטב קוניאק שמנת, עוגת חמוציות הפוכה עם קוניאק שמנת, ו חזיר דיז'ון עם רוטב קוניאק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר נירוסטה בינוני על חום בינוני ומביאים כמעט לרתיחה.
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. הכה על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, גירוד את הקערה עם מרית גומי.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה.
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי זה יהיה להתעבות ולאחר מכן להפוך במהירות ביצים מקושקשות!)
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים את הוניל, קוניאק, חמאה, ושמנת כבדה.
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.