קרם-קליפת שקדים
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, שוקולד, פירות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: קרם-סלט שקדים כתום, קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), ו קליפת שקדים.
הוראות
אגוזים מורחים באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות. קוצצים בגסות אגוזים ומניחים בצד.
קו אותו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה.
מניחים חצי שוקולד בסיר בינוני וחום מעל חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד מומס.
הסר מהחום, להוסיף שוקולד ומערבבים מדי פעם עד חלקה.
מערבבים אגוזים ופירות לתוך שוקולד ולאחר מכן לשפוך תערובת על נייר על תבנית אפייה, מתפשט 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 2 שעות. (ניתן להכניס את השוקולד למקרר כדי להאיץ את התהליך, אך השוקולד עלול לאבד צבע.)
לשבור קליפה לחתיכות גדולות, משוננות לעטוף צלופן או לארוז בקופסאות.