קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

קרם-קליפת שקדים

קרם-קליפת שקדים
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, שוקולד, פירות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: קרם-סלט שקדים כתום, קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), ו קליפת שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אגוזים מורחים באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות. קוצצים בגסות אגוזים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
קו אותו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים חצי שוקולד בסיר בינוני וחום מעל חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום, להוסיף שוקולד ומערבבים מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מערבבים אגוזים ופירות לתוך שוקולד ולאחר מכן לשפוך תערובת על נייר על תבנית אפייה, מתפשט 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 2 שעות. (ניתן להכניס את השוקולד למקרר כדי להאיץ את התהליך, אך השוקולד עלול לאבד צבע.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
לשבור קליפה לחתיכות גדולות, משוננות לעטוף צלופן או לארוז בקופסאות.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו