קרם קרמל
קרם קרמל יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר, מוצר ביצה ללא כולסטרול, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כוס הסוכר במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני 7 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד הסוכר נמס צבע קרמל קל (תערובת תהיה חמה מאוד יכול להמיס כפית פלסטיק). מיד לשפוך תערובת סוכר למחבת עגולה, 8x1 1/2 אינץ'; להטות מחבת לתחתית המעיל.
מקום על מתלה תיל כדי להתקרר.
מערבבים 1/2 כוס סוכר, חלב, מוצר ביצה, מלח ווניל בקערה גדולה.
יוצקים תערובת על תערובת סוכר במחבת.
מקום במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
יוצקים מים חמים מאוד לתוך מחבת מלבנית בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון של מחבת עגולה.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת עגולה ממחבת מים. כיסוי; להכניס למקרר עד מקורר ביסודיות, על 3 שעות או לילה. כדי unmold, להפעיל סכין סביב קצה custard כדי לשחרר; הפוך על מגש הגשה. למעלה עם פירות.