קרם של אספרגוס ומרק פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך אספרגוס, תפוחי אדמה, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אספרגוס עם רוטב פטריות שמנת, קרם של מרק פטריות / שמנת צמחונית של מרק פטריות, ו אספרגוס, פטריות ומרק אורז חום.
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. קותלי חזיר מתפוררים כאשר מגניב; להפריש. שמור 1 כף של טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
ממיסים חמאה עם טפטוף בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מבשלים ומערבבים סלרי ובצל בסיר עד הבצל הוא שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מקציפים קמח לתערובת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מקציפים במרק עוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים תפוחי אדמה וגבעולי אספרגוס קצוצים, שומרים את הטיפים לאספרגוס לאחר כך. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
אספרגוס
תפוח אדמה
מלח
8
להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות.
9
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
בלנדר
סיר
10
מבשלים ומערבבים פטריות וטיפים אספרגוס באותה מחבת המשמשת בייקון עד פטריות לוותר על הנוזל שלהם, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
אספרגוס
פטריות
בייקון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מערבבים פטריות, טיפים אספרגוס, וחצי שמנת למרק מחית. מבשלים עד מחומם היטב.