קרמל תפוח אדמה תפוח תפוח נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 222 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם טריזי בטטה, סוכר חום, תפוח טארט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו אפל בטטה לאפות, אפוי בטטה תפוח בריא, ו בטטה ותפוח ארוחת בוקר אופים + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים בטטות ופרוסות תפוחים ב -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה. בסיר שלבו סוכר חום, עמילן תירס ומלח. מערבבים פנימה את צוף המשמש, המים וקליפת התפוז עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים אגוזי פקאן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
נקטר משמש
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
גרידה כתומה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לשימור,
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים מעל תערובת בטטה. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 35 דקות או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'