קרמל הזהב
קרמל הזהב עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 762 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלה זהב קראט, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 6 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו קרמל הזהב, קרמל תבלין דלעת (וטעויות נפוצות שאנשים עושים בעת הכנת קרמל), ו קרמל אני (מתכונים דומים).
הוראות
קו תחתון ודפנות של תבנית מרובעת בגודל 9 אינץ ' עם נייר קלף; מניחים בצד.
פצלו את שעועית הווניל לשניים בעזרת סכין קילוף קטנה, וגרדו את הזרעים; השלך את התרמיל.
מוסיפים את הזרעים לקרם בסיר של 1 1/2 ליטר; צורבים את השמנת ושומרים את הסיר ליד הכיריים כך שאם הקרם יתקרר יותר מדי בעת הצורך, תוכלו לחמם אותו בקצרה. בסיר עמוק עם תחתית כבדה של 4 ליטר על אש נמוכה, מערבבים את סירופ התירס והסוכר, תוך ערבוב מדי פעם עד שהתערובת הופכת נוזלית יותר ורוב הסוכר נראה מומס.
הפסיקו לערבב, העלו את האש לבינונית-גבוהה, והרתיחו בעדינות עד שמדחום ממתקים רושם 305 מעלות פרנהייט (שלב סדק קשה), בערך 9 עד 12 דקות.
מוסיפים את החמאה והמלח לתערובת הסוכר תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים פנימה את השמנת החמה בטעם וניל בזרם איטי אך יציב מבלי לתת לעצירה הרותחת (היזהר-התערובת מקציפה והיא מהבילה). מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לרתיחה בעדינות עד שהמדחום נרשם כ-248 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם למניעת חריכה, בערך 14 עד 15 דקות.
תנו לממתק לעמוד כ -3 דקות כדי לאפשר לבעבע לשקוע, ואז שפכו לתבנית המוכנה מבלי לגרד את הסיר; אפשר להתקרר לפחות 5 שעות.
הפוך על קרש חיתוך נקי וחתוך לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'; ואז חותכים את הרצועות ליצירת ריבועים בגודל 1/2 אינץ'. כדי למרוח טלאי עלה זהב על כל ריבוע, השתמש במברשת אמן קטנה. בעזרת המברשת, הרם טלאי זעיר בגודל של פתית שיבולת שועל של עלה זהב והפקיד אותו על גבי הקרמלים לקישוט.
קרמלים חתוכים נוטים להיצמד זה לזה ולא להחזיק את צורתם אלא אם כן הם עטופים בנפרד, ולכן לאחסון הקל ביותר עוטפים את גוש הקרמלים בנייר אלומיניום וחותכים חלקים לפי הצורך. אחסן קרמלים חתוכים בשכבות, מופרדים על ידי נייר אלומיניום בכלי מתכת או פלסטיק אטום במקום קריר עד 3 שבועות.