קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

קרמל הזהב

קרמל הזהב
קרמל הזהב עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 762 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלה זהב קראט, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 6 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו קרמל הזהב, קרמל תבלין דלעת (וטעויות נפוצות שאנשים עושים בעת הכנת קרמל), ו קרמל אני (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו תחתון ודפנות של תבנית מרובעת בגודל 9 אינץ ' עם נייר קלף; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
פצלו את שעועית הווניל לשניים בעזרת סכין קילוף קטנה, וגרדו את הזרעים; השלך את התרמיל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מוסיפים את הזרעים לקרם בסיר של 1 1/2 ליטר; צורבים את השמנת ושומרים את הסיר ליד הכיריים כך שאם הקרם יתקרר יותר מדי בעת הצורך, תוכלו לחמם אותו בקצרה. בסיר עמוק עם תחתית כבדה של 4 ליטר על אש נמוכה, מערבבים את סירופ התירס והסוכר, תוך ערבוב מדי פעם עד שהתערובת הופכת נוזלית יותר ורוב הסוכר נראה מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4
הפסיקו לערבב, העלו את האש לבינונית-גבוהה, והרתיחו בעדינות עד שמדחום ממתקים רושם 305 מעלות פרנהייט (שלב סדק קשה), בערך 9 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5
מוסיפים את החמאה והמלח לתערובת הסוכר תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
יוצקים פנימה את השמנת החמה בטעם וניל בזרם איטי אך יציב מבלי לתת לעצירה הרותחת (היזהר-התערובת מקציפה והיא מהבילה). מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לרתיחה בעדינות עד שהמדחום נרשם כ-248 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם למניעת חריכה, בערך 14 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
תנו לממתק לעמוד כ -3 דקות כדי לאפשר לבעבע לשקוע, ואז שפכו לתבנית המוכנה מבלי לגרד את הסיר; אפשר להתקרר לפחות 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפוך על קרש חיתוך נקי וחתוך לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'; ואז חותכים את הרצועות ליצירת ריבועים בגודל 1/2 אינץ'. כדי למרוח טלאי עלה זהב על כל ריבוע, השתמש במברשת אמן קטנה. בעזרת המברשת, הרם טלאי זעיר בגודל של פתית שיבולת שועל של עלה זהב והפקיד אותו על גבי הקרמלים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
קרמלים חתוכים נוטים להיצמד זה לזה ולא להחזיק את צורתם אלא אם כן הם עטופים בנפרד, ולכן לאחסון הקל ביותר עוטפים את גוש הקרמלים בנייר אלומיניום וחותכים חלקים לפי הצורך. אחסן קרמלים חתוכים בשכבות, מופרדים על ידי נייר אלומיניום בכלי מתכת או פלסטיק אטום במקום קריר עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות