קרמל רך
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? קרמל רך יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 91 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, פלר דה sel, אופציונלי: זרעים מגורדים מבפנים של שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו קרמל רך, קרמל רום רך, ו קרמל שוקולד רך (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם נייר קלף.
להביא שמנת, חמאה, זרעי שעועית וניל, ו fleur דה sel לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר כבד 3-4 ליטר, דואגים לא לקבל עודף על הצדדים של המחבת. ודא כי הסוכר הוא hydrated לחלוטין על ידי ערבוב זה עם האצבעות שלך. לשטוף את הצדדים של הסיר עם מברשת מאפה טבול במים. מביאים את התערובת לרתיחה, בלי לערבב. ברגע שהתערובת מתחילה להחשיך סביב הקצוות, להתחיל לסובב את הסיר כדי לאזן את הקרמליזציה, עד שהקרמל הוא צבע ענבר עמוק.
כבה את החום בזהירות להוסיף את תערובת הקרם (תערובת יהיה בועה למעלה) ומבשלים. לאחר מבעבע נרגע, לחזור חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל רושם 121° על מדחום, 10 עד 15 דקות.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מגניב 2 שעות.
חותכים לתוך מלבנים 1 אינץ', ולאחר מכן לעטוף כל פיסת 4 אינץ ' מרובע של נייר שעווה, מתפתל 2 קצוות לסגור. עבור קרמל כי הם קצת לעיס, צמרמורת, עבור קרמל רך, לאחסן במקרר בשקית ניילון אטומה.