קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

קרמל שוקולד מומלח

קרמל שוקולד מומלח
קרמל שוקולד מלוח עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-120 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר מגורען, סירופ תירס, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרמל שוקולד מומלח, קרמל שוקולד חלב מומלח, ו שוקולד מקסיקני מלוח-צ'ילה קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים את תבנית האפייה עם חמאה 1 כפית, ומניחים אותה בצד על משטח אטום לחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים את הסוכר, השוקולד, חלב התאדה, ושמנת כבדה, בסיר גדול (6-8 ליטר) או סיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, חשוף וללא ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
ברגע שהתערובת הגיעה לרתיחה, הכנס את מדחום הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
מוסיפים את סירופ התירס ומערבבים בעדינות עם מרית חסינת חום עד שהכל מעורבב היטב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ולוודא לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי לשמור על התערובת מלהישרף, עד התערובת מגיעה 230°f / 110°C (שלב חוט), על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את 3 1/2 כפות חמאה, ערבוב ברציפות, לבשל את הקרמל עד שהוא מגיע 238°f / 115°C (שלב כדור רך), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
הסר את הקרמל מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
מערבבים במלח, מקפידים לערבב היטב כך שהוא מופץ באופן שווה. לובש כפפות תנור, בזהירות לשפוך את הקרמל על תבנית אפייה מוכן. אפשר לו להתקרר לחלוטין עד שהוא מוצק למגע, לפחות 3 שעות, רצוי בין לילה. (אם הוא לח, מכסים את הקרמל בניילון נצמד עד שאפשר לחתוך אותו ולעטוף אותו בנייר שעווה.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
מעיל קל סכין שף חד עם ספריי בישול, ולהפעיל את הקצה סביב קצה גיליון האפייה כדי לשחרר את הקרמל. בעדינות להפוך את הקרמל החוצה על קרש חיתוך מרופד, ולחתוך אותו לריבועים 1 אינץ'. לעטוף את החתיכות בנייר פיתול שעווה (כדי להפוך את הריבועים לתוך בולי עץ קטנים, לקפל כל חתיכה על עצמו, לעטוף את הנייר המתפתל סביבו לגלגל את הקרמל העטוף על קרש החיתוך, ולאחר מכן לסובב את הקצוות של הנייר נסגר).
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שפים סכיןשפים סכין
9
אחסן את הקרמלים במיכל אטום בטמפרטורת החדר הקרירה עד 4 שבועות; הם יחזיקו מעמד עד 3 חודשים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
10
מתוך ספר הבישול ממתקים Liddabit: איך לעשות באמת ממתקים טעימים במטבח שלך על ידי ליז גוטמן & ג ' ן קינג. זכויות יוצרים © 2012 by Liz Gutman and Jennifer King; principal photography copyright © 2012 by Rachel Been. Published by Workman Publishing Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus