קרמל שוקולד מומלח
קרמל שוקולד מלוח עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-120 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר מגורען, סירופ תירס, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרמל שוקולד מומלח, קרמל שוקולד חלב מומלח, ו שוקולד מקסיקני מלוח-צ'ילה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים את תבנית האפייה עם חמאה 1 כפית, ומניחים אותה בצד על משטח אטום לחום.
מערבבים את הסוכר, השוקולד, חלב התאדה, ושמנת כבדה, בסיר גדול (6-8 ליטר) או סיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, חשוף וללא ערבוב.
ברגע שהתערובת הגיעה לרתיחה, הכנס את מדחום הממתקים.
מוסיפים את סירופ התירס ומערבבים בעדינות עם מרית חסינת חום עד שהכל מעורבב היטב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ולוודא לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי לשמור על התערובת מלהישרף, עד התערובת מגיעה 230°f / 110°C (שלב חוט), על 30 דקות.
מוסיפים את 3 1/2 כפות חמאה, ערבוב ברציפות, לבשל את הקרמל עד שהוא מגיע 238°f / 115°C (שלב כדור רך), 15 עד 20 דקות.
מערבבים במלח, מקפידים לערבב היטב כך שהוא מופץ באופן שווה. לובש כפפות תנור, בזהירות לשפוך את הקרמל על תבנית אפייה מוכן. אפשר לו להתקרר לחלוטין עד שהוא מוצק למגע, לפחות 3 שעות, רצוי בין לילה. (אם הוא לח, מכסים את הקרמל בניילון נצמד עד שאפשר לחתוך אותו ולעטוף אותו בנייר שעווה.)
מעיל קל סכין שף חד עם ספריי בישול, ולהפעיל את הקצה סביב קצה גיליון האפייה כדי לשחרר את הקרמל. בעדינות להפוך את הקרמל החוצה על קרש חיתוך מרופד, ולחתוך אותו לריבועים 1 אינץ'. לעטוף את החתיכות בנייר פיתול שעווה (כדי להפוך את הריבועים לתוך בולי עץ קטנים, לקפל כל חתיכה על עצמו, לעטוף את הנייר המתפתל סביבו לגלגל את הקרמל העטוף על קרש החיתוך, ולאחר מכן לסובב את הקצוות של הנייר נסגר).
אחסן את הקרמלים במיכל אטום בטמפרטורת החדר הקרירה עד 4 שבועות; הם יחזיקו מעמד עד 3 חודשים במקרר.
מתוך ספר הבישול ממתקים Liddabit: איך לעשות באמת ממתקים טעימים במטבח שלך על ידי ליז גוטמן & ג ' ן קינג. זכויות יוצרים © 2012 by Liz Gutman and Jennifer King; principal photography copyright © 2012 by Rachel Been. Published by Workman Publishing Company, Inc.