+ קרמל תפוח פנדודי
ניתן להכין את המתכון+ פנדודי תפוח קרמל בסביבות 1 שעה. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1202 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. מתכון זה מכלמתכונים דורש חלב, סוכר חום, קליפות פאי עמוק ועמילן תירס. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אפל פנדודי, חמוציות-תפוח פנדודי, ו פנדודי תפוח קל.
הוראות
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
שלב בקערה גדולה סוכר חום, עמילן תירס, קינמון ומלח.
מוסיפים את התפוחים והקרמל וזורקים לציפוי.
מחלקים את תערובת התפוחים-קרמל בין 4 (4 1/2 עד 5 אינץ') (10-12 סנטימטר) כלי אפייה ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה. הסר בעדינות את קליפות העוגה מהנייר כסף.
מניחים על משטח עבודה מקומח קלות.
רול כל סיבוב החוצה כדי 12 סנטימטרים (30 סנטימטרים) בקוטר.
חותכים ארבעה סיבובים מעט גדולים יותר מכלי האפייה. עם שאר המאפה, לחתוך"+ " צורות לקשט את צמרות.
למעלה כל מנה עם מאפה עגול.
מברישים קלות בשטיפת ביצים. צור חריץ קטן במרכז כל אחד כדי לאפשר לאדים לברוח. מקשטים את החלקים העליונים בעיצובים + ומברישים אותם בשטיפת ביצים.
מפזרים כל עוגה עם אבק של סוכר.
מניחים דף נייר כסף מעל החלק העליון של הכלים ואופים 15 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות 20-25 דקות או עד שהצמרות מזהיבות.