קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

+ קרמל תפוח פנדודי

+ קרמל תפוח פנדודי
ניתן להכין את המתכון+ פנדודי תפוח קרמל בסביבות 1 שעה. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1202 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. מתכון זה מכלמתכונים דורש חלב, סוכר חום, קליפות פאי עמוק ועמילן תירס. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אפל פנדודי, חמוציות-תפוח פנדודי, ו פנדודי תפוח קל.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב בקערה גדולה סוכר חום, עמילן תירס, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את התפוחים והקרמל וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מחלקים את תערובת התפוחים-קרמל בין 4 (4 1/2 עד 5 אינץ') (10-12 סנטימטר) כלי אפייה ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה. הסר בעדינות את קליפות העוגה מהנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים על משטח עבודה מקומח קלות.
6
רול כל סיבוב החוצה כדי 12 סנטימטרים (30 סנטימטרים) בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
חותכים ארבעה סיבובים מעט גדולים יותר מכלי האפייה. עם שאר המאפה, לחתוך"+ " צורות לקשט את צמרות.
8
למעלה כל מנה עם מאפה עגול.
9
מברישים קלות בשטיפת ביצים. צור חריץ קטן במרכז כל אחד כדי לאפשר לאדים לברוח. מקשטים את החלקים העליונים בעיצובים + ומברישים אותם בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מפזרים כל עוגה עם אבק של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
מניחים דף נייר כסף מעל החלק העליון של הכלים ואופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות 20-25 דקות או עד שהצמרות מזהיבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®