קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

קרנה גויסדה של אמא

קרנה גויסדה של אמא
Guisada Carne של אמא דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . במנה עיקרית זו יש 210 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. גשו לסופר וקנו שמן זית, אבקת שום, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Carne Guisada, קרוק-סיר קרנה גיסאדה, ו Carne Guisada-בישול איטי.

הוראות

1
מתבלים את הבשר עם אבקת השום, כמון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הבשר והטחון במשך 5 עד 10 דקות, או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיף את הקמח, ערבוב היטב, ו לטגן במשך 1 יותר דקה. בהדרגה להוסיף את המים, לוודא למחוץ כל גושי קמח. לאחר מכן מוסיפים את הבצל ואת פלפל ירוק, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת