קרפ עוף גבינתי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין קרפ צ'יזי עוף בבית. ארוחת בוקר זו מכילה 555 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , וזה טוב. מתכונים דומים: קרפים אייריש קרם עם קרם של ביילי , קרפ כוסמת וקרפים סוזט .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את החלב והביצים.
מוסיפים קמח ומלח לתערובת החלב ומערבבים היטב.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מחממים 8 אינץ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים 1/4 כוס בלילה למרכז המחבת. הרם והטה את המחבת לציפוי אחיד בתחתית. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
מוציאים לרשת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, משמנים מחבת לפי הצורך. כשהם מתקררים, עורמים קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
למילוי, במחבת גדולה, מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד שהפטריות מתרככות; לְהַפְרִישׁ. ב-2 qt. סיר, משלבים את הקמח והרוזמרין, מלח, פלפל ואבקת שום. מערבבים פנימה את המיונז עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 2-3 דקות. מערבבים בהדרגה 1-1/2 כוסות חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
הוסף 1 כוס גבינה; מערבבים עד להמסה.
מסירים מהאש; מוסיפים את העוף ואת תערובת הפטריות.
כף 1/3 כוס תערובת עוף במרכז כל קרפ.
מגלגלים ומניחים עם התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. בסיר קטן, מחממים את יתרת החלב והגבינה על אש בינונית-נמוכה, עד שהגבינה נמסה, תוך ערבוב מתמיד.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם מתחממים.