קרפי פירות יער מעורבים עם מסקרפונה הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 162 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. צאו לחנות ואספו מרקרפונה, מיץ תפוזים, קמח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פירות יער מעורבים ומסקרפונה בצק עלים לחם שטוח, קרפים מעורבים של גראנד מרנייה, ו קרפי מסקרפונה תות.
הוראות
1
לבלילה: מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את החלב, המים, הביצים, החמאה ותמצית הווניל, ומעבדים לתערובת אחידה. מניחים בצד למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
3
לפרי: בזמן שהבלילה נחה, גוף וחצה את התותים. זורקים עם אוכמניות, סוכר וליקר תפוזים, אם משתמשים, בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
מים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעינים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הקציפו את הגבינות עם הסוכר, גרידת התפוז והמיץ ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים מחבת טפלון בגודל 6 אינץ ' או מחבת קרפ על אש בינונית עד שטיפת מים קופצת ורוחשת לזמן קצר על פני השטח לפני שהיא מתאדה. יוצקים במהירות כ -2 כפות בלילת קרפ ומערבלים אותה לציפוי המחבת באופן שווה. מבשלים עד שהבלילה מתייצבת, כ-30 שניות. הופכים את הקרפ ומבשלים את הצד השני עד שבקושי מזהיבים. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, ערם את הקרפים בזמן שהם מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מניחים 1 כף ממלית הגבינה בפינה השמאלית התחתונה של כל קרפ. מקפלים קרפ במחצית, ואז חצי שוב לעשות משולש עם מילוי קצה. חזור על הפעולה עם שאר הקרפים והמילוי. ערמו קרפים מלאים בצורה מסודרת על מגש הגשה (או מחבת מלון). (ניתן להכין את הקרפים עד לנקודה זו יום קדימה, לכסות היטב בניילון ולקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרפים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-
3
להגשה: מחממים תנור ל -250 מעלות צלזיוס מכסים קרפים בנייר כסף ומחממים בתנור עד לחימום, כ -10 דקות.