קרפי פירות יער מעורבים עם מסקרפונה
קרפי פירות יער מעורבים עם מסקרפונה הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 162 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. צאו לחנות ואספו מרקרפונה, מיץ תפוזים, קמח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פירות יער מעורבים ומסקרפונה בצק עלים לחם שטוח, קרפים מעורבים של גראנד מרנייה, ו קרפי מסקרפונה תות.
הוראות
לבלילה: מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון או בבלנדר.
מוסיפים את החלב, המים, הביצים, החמאה ותמצית הווניל, ומעבדים לתערובת אחידה. מניחים בצד למשך 30 דקות לפחות.
לפרי: בזמן שהבלילה נחה, גוף וחצה את התותים. זורקים עם אוכמניות, סוכר וליקר תפוזים, אם משתמשים, בקערה בינונית; מניחים בצד.
הקציפו את הגבינות עם הסוכר, גרידת התפוז והמיץ ותמצית הווניל.
מחממים מחבת טפלון בגודל 6 אינץ ' או מחבת קרפ על אש בינונית עד שטיפת מים קופצת ורוחשת לזמן קצר על פני השטח לפני שהיא מתאדה. יוצקים במהירות כ -2 כפות בלילת קרפ ומערבלים אותה לציפוי המחבת באופן שווה. מבשלים עד שהבלילה מתייצבת, כ-30 שניות. הופכים את הקרפ ומבשלים את הצד השני עד שבקושי מזהיבים. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, ערם את הקרפים בזמן שהם מתבשלים.
מניחים 1 כף ממלית הגבינה בפינה השמאלית התחתונה של כל קרפ. מקפלים קרפ במחצית, ואז חצי שוב לעשות משולש עם מילוי קצה. חזור על הפעולה עם שאר הקרפים והמילוי. ערמו קרפים מלאים בצורה מסודרת על מגש הגשה (או מחבת מלון). (ניתן להכין את הקרפים עד לנקודה זו יום קדימה, לכסות היטב בניילון ולקרר למשך הלילה.)
להגשה: מחממים תנור ל -250 מעלות צלזיוס מכסים קרפים בנייר כסף ומחממים בתנור עד לחימום, כ -10 דקות.
כף את גרגרי היער המקוררים מעל הקרפים והגיש.