קרפי קינמון
קרפי קינמון יכולים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חצי וחצי, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קרפים וניל קינמון, קרפי קינמון מלאים ברי, ו קרפי קינמון W / אוכמניות Compote.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים (באמצעות ביצים) במעבד מזון, ומעבדים עד לקבלת חלקה.
יוצקים הבלילה לתוך קערה; כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או עד 12 שעות.
מחממים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להסיר מחבת מחום.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל 1 דקה או עד פני השטח של קרפ מתחיל להיראות יבש.
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הפוך קרפ מעל כאשר זה יכול להיות מזועזע רופף מן פאן ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות; קוק קרפ 20 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת, וקריר. חזור על ההליך עד כל הבלילה משמש. מחסנית הקרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע מהם דבק.