קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

קרפי קינמון תפוחים טעימים

קרפי קינמון תפוחים טעימים
קרפים טעימים בטעם קינמון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך שמן צמחי, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . מתכונים דומים: סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון, קרפי קינמון תפוחים עם מייפל Mascarpone גבינה ציפוי # MysteryDish, ו קרפים וניל קינמון.

הוראות

1
להקציף ביצים ומלח יחד בקערה. בהדרגה מערבבים קמח לתוך ביצים, לסירוגין עם 2 כוסות חלב עד משולב לחלוטין. מקציפים 1/4 כוס שמן צמחי 1/2 כפית קינמון לתוך תערובת קמח. להכניס את הבלילה למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים תפוחים, סוכר, 2 כפיות קינמון, ו 2 כפות מים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מקציפים קורנפלור ו 1 כף מים בקערה קטנה; לשפוך לתוך תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תערובת תפוח מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
להקציף 1 1/2 כפות חלב לתוך הבלילה צונן.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
חום על 1 כפית שמן צמחי קרפ או מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים על 1/3 גביע הבלילה לתוך השמן המחומם; עצה ולסובב את מחבת קרפ עד הבלילה מכסה את כל האזור. מבשלים עד הקצוות מתחילים להתכרבל מן הצדדים של המחבת, על 30 שניות; להעיף את קרפ ולהמשיך לבשל עד זהוב קלות בצד השני, על 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר קרפ מחבת, להוסיף עוד שמן, ולחזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כפית את התפוח מילוי לתוך כל קרפ; לקפל קרפ מעל המילוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס