קרפי קינמון תפוחים טעימים
קרפים טעימים בטעם קינמון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך שמן צמחי, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . מתכונים דומים: סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון, קרפי קינמון תפוחים עם מייפל Mascarpone גבינה ציפוי # MysteryDish, ו קרפים וניל קינמון.
הוראות
להקציף ביצים ומלח יחד בקערה. בהדרגה מערבבים קמח לתוך ביצים, לסירוגין עם 2 כוסות חלב עד משולב לחלוטין. מקציפים 1/4 כוס שמן צמחי 1/2 כפית קינמון לתוך תערובת קמח. להכניס את הבלילה למקרר לפחות 1 שעה.
מערבבים תפוחים, סוכר, 2 כפיות קינמון, ו 2 כפות מים בסיר.
מקציפים קורנפלור ו 1 כף מים בקערה קטנה; לשפוך לתוך תערובת תפוחים.
תערובת תפוח מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. תתחמם.
להקציף 1 1/2 כפות חלב לתוך הבלילה צונן.
חום על 1 כפית שמן צמחי קרפ או מחבת על חום בינוני.
יוצקים על 1/3 גביע הבלילה לתוך השמן המחומם; עצה ולסובב את מחבת קרפ עד הבלילה מכסה את כל האזור. מבשלים עד הקצוות מתחילים להתכרבל מן הצדדים של המחבת, על 30 שניות; להעיף את קרפ ולהמשיך לבשל עד זהוב קלות בצד השני, על 30 שניות יותר.
הסר קרפ מחבת, להוסיף עוד שמן, ולחזור עם הבלילה שנותרה.
כפית את התפוח מילוי לתוך כל קרפ; לקפל קרפ מעל המילוי ומגישים.