קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

קרפי שוקולד-תות

קרפי שוקולד-תות
המתכון קרפי שוקולד-תות מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. זה ארוחת הבוקר יש 472 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ממרח שוקולד-אגוזי לוז, ביצים, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: קרפי שוקולד-תות, קרם תות שוקולד עם רוטב קרמל, ו קרפי תות עם קרם מסקרפונה תות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את הביצים, החלב, הקמח, אבקת הקקאו, הסוכר והמלח בבלנדר או בקערה. מערבבים או מקציפים ביד עד שהתערובת יוצרת בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת קרפ או מחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה. ממיסים 1 קוביית חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
להוסיף 1/4 כוס של הבלילה ובמהירות להטות את פאן כדי ליצור אפילו ציפוי של הבלילה על תחתון של פאן. מבשלים עד להגדיר, על 1 דקה. בעזרת מרית עמידה בחום, שחררו בזהירות את הדפנות והפכו בעדינות את הקרפ. מבשלים במשך 1 דקה. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מערבבים את הריבה והמסקרפונה בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים כל קרפ עם 3 כפות מתערובת הריבה ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את שני הקצוות המנוגדים של כל קרפ פנימה ומגלגלים לצורת צינור. חזור על הפעולה עם שאר החומרים. מסדרים את הקרפים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ריבהריבה
3
מחממים את אגוז השוקולד על אש נמוכה בסיר קטן, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא חם. כף מעל הקרפים והגיש.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות