קרפים חמים עם חמאה חומה אגוזי לוז
המתכון קרפים חמים עם חמאה חומה אגוזי לוז מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, קמח לכל מטרה, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו עוגת חמאה חומה אגוזי לוז, עוגת חמאה חומה אגוזי לוז, ו כרובית עם חמאה חומה אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה. לעשות גם במרכז תערובת קמח.
להקציף חלב הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים לתערובת הקמח; מקציפים כדי להתמזג. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מחבת nonstick חום עם תחתית בקוטר 7 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מברשת תחתית עם חמאה מומסת.
יוצקים נדיב 2 כפות הבלילה למחבת; מערבולת לתחתית המעיל. מבשלים עד הקצוות הם חום בהיר, על 30 שניות. לשחרר קצוות בעדינות עם מרית ולהפוך קרפ מעל. מבשלים עד לתחתית מתחיל חום כתמים, על 30 שניות.
העברה לצלחת. מכסים במגבת נייר. חזור על לעשות 12 קרפים בסך הכל, צחצוח מחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים בין מגבות נייר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
באמצעות פניות on / off, דק קוצצים אגוזים עם סוכר במעבד.
להוסיף מרכיבים שנותרו; תהליך עד מעורבב.
מקום 1 קרפ על משטח עבודה.
מניחים 1 כף קרם אגוזים ברבעון הימני התחתון של קרפ. מקפלים קרפ במחצית על שמנת, ולאחר מכן לרבעים, מתקפלים כדי להראות שכבות.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
מניחים 1 כפית קרם אגוזים על גבי קרפ. חזור עם שאריות 11 קרפים וקרם אגוזים. (ניתן להכין 3 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.)
אופים עד קרפים חמים פריך בקצוות, על 6 דקות.
מערבבים Frangelico וסוכר בקערה קטנה עד הסוכר מתמוסס. ממיסים חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני-גבוה; מבשלים עד לחום חמאה, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
מערבבים בתערובת פרנג ' ליקו, אגוזים ומלח.
מחלקים קרפים בין 6 צלחות. רוטב כפית שוב ושוב סביב קרפים.