קרפים ממולאים מלוחים
אנשים רבים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: קרפים מלוחים ממולאים בברי, בשר חזיר ואספרגוס, שעועית מונג המלוחה קרפים, ו קרפי חלבון מתוקים או מלוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים ביצים וחלב שלמים בקערה גדולה; להקציף עד מעורבב.
מוסיפים קמח, 2 כפות. סוכר ומלח; מערבבים היטב.
מחבת כבדה 8 אינץ ' חום מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1/4 גביע הבלילה; מיד להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה עם הבלילה. לבשל 1 עד 2 דקות. או עד התחתון הוא השחמה קלות; הפעל. לבשל 20 שניות.
מעבירים קרפ לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות בסך הכל 8 קרפים.
מבשלים ומערבבים פטריות ב 1 כף. של החמאה הנותרת במחבת גדולה 3 עד 5 דקות. או עד למכרז.
מוסיפים את החמאה ואת החלבונים הנותרים; מבשלים 3 עד 5 דקות. או עד ביצים נקבעות, ערבוב מדי פעם.
למעלה קרפים עם גבינה, פטריות, ביצים מקושקשות ובצל; לקפל במחצית.
מקום בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
אופים 5 דקות. או עד גבינה מותכת.