קרפים עם קרם קרמל
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל ים תיכוני. נסו להכין קרפים עם קרם קרמל בבית. תמורת 1.37 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-6 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -10 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 215 קלוריות . אם יש לכם שקדים, חלב, פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קרפים אייריש קרים של ביילי'ס עם קרם , קרפים נוטלה וגלידה , וקרפים כוסמת .
הוראות
בבלנדר, שלבו את החלב, תחליף הביצים, החמאה והווניל; כסו וטחנו עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
רססו קלות מחבת טפלון בקוטר 15 ס"מ בתרסיס שמן; חממו על אש בינונית.
יוצקים כ-2 כפות מהבלילה למרכז המחבת; מרימים ומטים את המחבת כדי לצפות את התחתית באופן שווה. מטגנים עד שהחלק העליון נראה יבש והתחתית זהובה; הופכים ומטגנים 15-20 שניות נוספות.
מוציאים לרשת צינון. חוזרים על הפעולה עם הבלילה הנותרת. עורמים את הקרפים המקוררים בנייר שעווה או מגבות נייר ביניהם.
בקערה קטנה, טורפים גבינת שמנת ו-3 כפות קרמל עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף. מורחים בעזרת כף במרכז כל קרפ.
מזלפים את שארית ציפוי הקרמל; מגלגלים.
בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, ערבבו את הפטל והיין. חממו במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 30-60 שניות או עד שהיין חם. בעזרת כף מחוררת, הניחו את הפירות על הקרפים.