קרפים תירס ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תירס קרפים פטריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים מבושלות, ביצים, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: קרפים פטריות, קרפים פטריות, ו קרפים פטריות ותרד.
הוראות
מערבבים גבינה מגוררת, פטריות, ביצים מבושלות קשות, תירס ופלפלים בקערה בינונית; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מניחים 1 כוס חלב, קמח, שמנת חמוצה, ביצים ומלח בבלנדר; מכסים. להתמזג עד חלקה.
תרסיס 8 אינץ ' nonstick קרפ פאן או מחבת סאוט עם ספריי בישול.
הוסף 3 כף. הבלילה; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה בתחתית עם הבלילה. לבשל קרפ 30 שניות. בכל צד או עד השחמה קלה בשני הצדדים. מחסנית קרפים מבושלים עם נייר קלף בין כל אחד מהם. המשך עם הבלילה שנותרה לעשות סך של 12 קרפים.
ממלאים כל קרפ עם תערובת 1/3 כוס גבינה מגורר; להתגלגל בחוזקה.
מקום מלא קרפים בתבנית אפייה 13x9 אינץ'; לכסות בנייר כסף.
בינתיים, להביא הנותרים 1 כוס חלב לרתיחה בסיר בינוני; להפחית את החום לרתיחה. מערבבים בגבינת שמנת; להכות עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים רוטב גבינת שמנת חם על קרפים אפויים.