קרפיני ברווז ותפוחי אדמה עם ירקות נבולים וסירופ בלסמי
קרפיני ברווז ותפוחי אדמה עם ירקות נבולים וסירופ בלסמי עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 881 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו ברווז עם רוטב אגס וירוקים נבולים, ירקות נבולים עם שום וחומץ בלסמי, ו ביצים בלסמיות מטוגנות עם ירקות נבולים (בפחות מ -10 דקות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל או את הגריל.
חותכים את בשר הברווז ופנצ 'טה לקוביות 1/4 אינץ'. תעביר את הבשר במטחנת בשר.
מניחים את תפוחי האדמה במחבת, מכסים במים קרים ומניחים מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד רק מכרז, ואז לרענן במים קרים ולהניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את בשר הקרקע ותפוחי האדמה עם קינמון, כמון, ומלח.
מערבבים היטב, ולאחר מכן לחלק את התערובת לתוך 8 קציצות סגלגלות שוות, בערך 1/2 אינץ ' עבה. לעטוף כל קציצה בשומן שקוף.
מניחים את הקציצות מתחת לגריל או על הגריל ומבשלים דרך, על 4 עד 5 דקות לכל צד. תניח בצד.
במחבת גדולה בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית עד שרק מעשנים.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד חום בהיר מאוד, על 2 דקות. לזרוק את כרוב ו לטגן, ערבוב במהירות, על 2 עד 3 דקות, עד רק נבול אבל לא רך מדי.
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 צלחות, מקום 2 crepinettes על כל חלק ומגישים עם סירופ בלסמי טפטף מעל.