קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו
סלק קרפצ'יו עם ג' ינג'ר-מיסו ויניגרט נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 49 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלק, חרדל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קרפצ'יו סלק עם גבינת עיזים ויניגרט נענע, קרפצ'יו של בקלה סאפוק עם שאלוט, ג' ינג'ר ויניגרט סויה, ו סלט ג'ינג'ר בקר עם ויניגרט מיסו.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חרדל עם 4 כפיות מים עד חלקה; בואו לעמוד 5 דקות.
להקציף במיץ לימון, דבש, מיסו, שמן, וג ' ינג ' ר.
לקצץ ולהשליך צמרות שורש מסתיים סלק. לשפשף סלק היטב, ואז לקלף לקלף עם מקלף ירקות ולהשליך. באמצעות מקלף הירקות או מנדולינה, פרוסת נייר דק סלק. מסדרים פרוסות באופן שווה, חופפים מעט, בטבעת על כל אחד מארבעת צלחות הסלט.
בקערה, לערבב 2 כפות ג ' ינג ' ר-מיסו ויניגרט עם סלט תערובת. לארגן ירקות באותה מידה במרכז סלק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.