קרפצ'יו עם ארוגולה, לימון ושמן כמהין
צריך ללא גלוטן, primal, ומנה צד דל פחמימות,? קרפצ'יו עם ארוגולה, לימון ושמן כמהין יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ארוגולה, שמן זית, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ finecooking.com יש 42 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Elk Carpaccio עם טורטיות תירס בגריל ארוגולה עם ויניגרט לימון, אספרגוס בגריל וסלט ארוגולה עם רוטב לימון-כמהין, ו קרפצ'יו בקר עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את הבשר בניילון נצמד ולהדק כל קצה כמו נקניק, כך בשר יש צורה מסודרת. מקררים במשך שעה לפני חיתוך. צנן את צלחות ההגשה במקרר מדי. רגע לפני חיתוך הבשר, להוציא את הצלחות ולשים טיפה או שתיים של שמן זית וקצת מלח על כל אחד; זה ייתן את הבשר עומק טוב יותר של טעם ולמנוע ממנו דבק. חותכים את כל השומן מן הבשר, ולאחר מכן לחתוך את הבשר דק ככל האפשר.
להניח ארבעה ריבועים של פלסטיק לעטוף על משטח העבודה.
מניחים כמות שווה של בשר פרוס על כל חתיכת פלסטיק, מיקום הפרוסות כך שהם לא חופפים. למעלה עם גיליון אחר של פלסטיק לעטוף, ולחץ למטה כדי לאטום. באמצעות מערוך, הקש בעדינות על הבשר כך שהוא מתפשט והופך דק וופל, ואם אפשר, בערך באותו גודל כמו הצלחת אתה הולך לשרת אותו על.
הסר את השכבה העליונה של פלסטיק לעטוף ולהפוך את קרפצ ' יו על צלחת. לקלף את החלק השני של לעטוף.
טפטוף עם קצת שמן זית, ולהשתמש באצבעות שלך כדי להפיץ את השמן בכל רחבי הבשר (זה מונע ממנו לשנות צבע וייבוש החוצה). בקערה, להתלבש ארוגולה עם 2 כפית. של שמן זית, קצת פלפל, וכמה פתיתים של מלח ים, ערבוב טוב.
להוסיף קצת מיץ לימון לטעום (זה צריך להיות חד אבל לא מספיק כדי לגרום לך לדפוק את העיניים). לפזר את ארוגולה לבוש על הצלחות של קרפצ ' יו, ואחריו שבבי Parmigiano.
טפטוף עם שמן כמהין. טוחנים עוד קצת פלפל ומגישים כל צלחת עם פרוסת לימון.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות