קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים פרג צ'דר ירח

קרקרים פרג צ'דר ירח
קרקרים ירח פרג צ'דר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרקרים שקדים-פרג עם גבינת קוטג'ודבש, קרקרים בצורת שיבולת שועל וצ'דר, ו קרקרים גבינת צ'דר פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, זרעי פרג, מלח, ואבקת אפייה בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך (או דופק במעבד מזון) רק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים גבינה 4 כפות מים קרים ומערבבים עם מזלג (או דופק) עד incorporated. אם התערובת עדיין יבשה, מוסיפים מספיק כף הנותרים מים קרים עד שהתערובת מחזיקה יחד כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
להפוך את הבצק על משטח עבודה. עם העקב של היד שלך, למרוח את הבצק 3 או 4 פעמים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, ואז לחלק את הבצק לשניים. הקש כל חצי לתוך דיסק, ואז צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 204° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מרדדים 1 דיסק של בצק על משטח מקורנן קלות (לשמור על דיסק שנותר מקורר עד מוכן לשימוש) עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות לתוך סיבוב 12 אינץ ' וחותכים כמה שיותר ירחים סהר ככל האפשר עם חותך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
העברה לסדינים אפייה, סידור אותם 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות, אז reroll ולחתוך החוצה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
קלות להכות ביצה עם מים חמים בקערה קטנה לשטוף ביצים. קלות מברשת סהרונים עם ביצה לשטוף זין בכל רחבי עם מזלג, ואז מפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד הזהב, 12 עד 14 דקות. מגניב לגמרי על סדינים על מדפים. לעשות יותר קרקרים עם בצק שנותר (מגניב אפייה בין קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
1
קרקרים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה