קרקרים פרג צ'דר ירח
קרקרים ירח פרג צ'דר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרקרים שקדים-פרג עם גבינת קוטג'ודבש, קרקרים בצורת שיבולת שועל וצ'דר, ו קרקרים גבינת צ'דר פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, זרעי פרג, מלח, ואבקת אפייה בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך (או דופק במעבד מזון) רק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים גבינה 4 כפות מים קרים ומערבבים עם מזלג (או דופק) עד incorporated. אם התערובת עדיין יבשה, מוסיפים מספיק כף הנותרים מים קרים עד שהתערובת מחזיקה יחד כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח עבודה. עם העקב של היד שלך, למרוח את הבצק 3 או 4 פעמים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, ואז לחלק את הבצק לשניים. הקש כל חצי לתוך דיסק, ואז צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 204° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מרדדים 1 דיסק של בצק על משטח מקורנן קלות (לשמור על דיסק שנותר מקורר עד מוכן לשימוש) עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות לתוך סיבוב 12 אינץ ' וחותכים כמה שיותר ירחים סהר ככל האפשר עם חותך.
העברה לסדינים אפייה, סידור אותם 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות, אז reroll ולחתוך החוצה.
קלות להכות ביצה עם מים חמים בקערה קטנה לשטוף ביצים. קלות מברשת סהרונים עם ביצה לשטוף זין בכל רחבי עם מזלג, ואז מפזרים מלח ים.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד הזהב, 12 עד 14 דקות. מגניב לגמרי על סדינים על מדפים. לעשות יותר קרקרים עם בצק שנותר (מגניב אפייה בין קבוצות).
קרקרים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.