קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

קרקרים פרג צ'דר ירח

קרקרים פרג צ'דר ירח
קרקרים ירח פרג צ'דר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרקרים שקדים-פרג עם גבינת קוטג'ודבש, קרקרים בצורת שיבולת שועל וצ'דר, ו קרקרים גבינת צ'דר פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, זרעי פרג, מלח, ואבקת אפייה בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך (או דופק במעבד מזון) רק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים גבינה 4 כפות מים קרים ומערבבים עם מזלג (או דופק) עד incorporated. אם התערובת עדיין יבשה, מוסיפים מספיק כף הנותרים מים קרים עד שהתערובת מחזיקה יחד כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
להפוך את הבצק על משטח עבודה. עם העקב של היד שלך, למרוח את הבצק 3 או 4 פעמים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, ואז לחלק את הבצק לשניים. הקש כל חצי לתוך דיסק, ואז צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 204° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מרדדים 1 דיסק של בצק על משטח מקורנן קלות (לשמור על דיסק שנותר מקורר עד מוכן לשימוש) עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות לתוך סיבוב 12 אינץ ' וחותכים כמה שיותר ירחים סהר ככל האפשר עם חותך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
העברה לסדינים אפייה, סידור אותם 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות, אז reroll ולחתוך החוצה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
קלות להכות ביצה עם מים חמים בקערה קטנה לשטוף ביצים. קלות מברשת סהרונים עם ביצה לשטוף זין בכל רחבי עם מזלג, ואז מפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד הזהב, 12 עד 14 דקות. מגניב לגמרי על סדינים על מדפים. לעשות יותר קרקרים עם בצק שנותר (מגניב אפייה בין קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
קרקרים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה