קרקרים פריכים
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? קרקרים קריספי שיפון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 144 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמרים, שומשום, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: קרקרים שומשום פריך, קרקרים עם גבינה פריכה, ו קרקרים אפויים פריכים עם גבינה.
הוראות
מניחים מים בקערה גדולה, מפזרים שמרים על גבי, ולתת לנוח עד שמרים מומס, על 10 דקות.
להוסיף מרכיבים שנותרו ומערבבים לשלב.
מניחים בצק על משטח זרועים קמח שיפון ללוש עד חלקה, על 5 עד 10 דקות. (אם הבצק הופך דביק מדי, מפזרים אותו עם קמח שיפון נוסף לפי הצורך.) מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות לגלגל כל חתיכה לכדור. על פני השטח זרועים קמח שיפון (נקודה חמה היא הטובה ביותר), מניחים כדורי בצק לפחות 2 אינץ ' זה מזה, מכסים בניילון נצמד, ולתת לנוח עד כמעט הוכפל בגודל, לפחות 1 שעה.בינתיים, לחמם את התנור ל 204° ולסדר שני מתלים לחלק את התנור לשלישים. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף ומניח בצד.
הסר 1 כדור בצק מתחת לעטוף פלסטיק (לשמור את כדורי הבצק הנותרים מכוסה) ומניח על משטח מאובק בנדיבות עם קמח שיפון.
רול לתוך רזה מאוד, אפילו עגול (עד שאתה יכול לראות את זרעי קימל) על 10 עד 11 אינץ ' בקוטר, הפיכת הבצק לעתים קרובות כדי לשמור אותו מלהידבק. באמצעות סכין או חותך עוגיות עגול 1 אינץ', לחתוך חור באמצע הסיבוב (זה עושה את זה קל לקרר את הקרקרים על הידית של כף עץ).
מניחים את הסיבוב על אחד מסדיני האפייה מוכנים וחוזרים על גלגול וחתימה בסיבוב השני, ומניחים אותו על תבנית האפייה האחרת. השליכו את מרכזי הבצק החתוכים.
מניחים את שני גיליונות האפייה בתנור ואופים עד הקרקרים התבהרו בצבע אבל עדיין לא השחמה, על 6 דקות. סובב את דפי האפייה בין המדפים והמשיך לאפות עד שהקרקרים יהיו בצבע חום כהה בכל מקום ופריכים, כ-4 עד 6 דקות יותר.
מעבירים את הקרקרים למתלה תיל או לידית כף ארוכה מעץ (מעוגנת לדלפק או לשולחן) כדי להתקרר. חזור עם כדורי בצק הנותרים. אחסן את הקרקרים במיכל אטום למשך עד 10 ימים.