קרקרים תוצרת בית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קרקרים גרהם תוצרת בית. מתכון צמחוני זה משרת 1 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 141 גרם שומן, ובסך הכל של 2464 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם סודה לשתייה, קמח, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. נסו קרקרים תוצרת בית, קרקרים תוצרת בית, ו קרקרים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה, סוכרים ודבש בקערה גדולה עם מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה אחרת מערבבים מרכיבים יבשים.
מוסיפים לתערובת החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים בצק לשניים ומרדדים כל חצי בין 2 גיליונות נייר קלף ל -10 על 12 אינץ ' אפילו. מלבן. החלק כל סט על תבנית עם נייר אפייה והקפיא עד ליציבות, כ -10 דקות. מחממים תנור ל -30
חותכים בצק על מחבתות ל -2 1/2 על 4 אינץ'. מלבנים.
אופים עד להזהבה עמוקה, 13 עד 18 דקות; החלף מחבתות באמצע הדרך.
חותכים קרקרים שוב על הקווים.
תן לפיצוחים להתקרר על מחבתות 2 עד 3 דקות. הפרד חלקים והעבר למדפי קירור.
הפוך קדימה: עד שבוע 1, אטום; או להקפיא עד 2 חודשים.