קרקרים תוצרת בית דלעת גרהם
קרקרים תוצרת בית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, חלב, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרקרים תוצרת בית, קרקרים תוצרת בית, ו קרקרים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה נפרדת, לשלב את הביצה, שמן, דבש, מחית דלעת.
להקציף עד בשילוב. זה יהיה גבשושי ומוזר למראה, אבל לא להיכנס לפאניקה. זה יהיה נורמלי ברגע שאתה מערבב אותו עם החומרים יבשים.
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד משולב. הבצק עשוי להיות די יבש.
להוסיף עד 2 כפות של חלב כדי להרטיב אותו. אתה רוצה את הבצק לח מספיק כדי להישאר יחד עם מרקם מתפורר קלות—לא עד לנקודה שבה הוא מקבל דביק. הבצק יהיה מעט מתפורר, אבל צריך להחזיק יחד כאשר אתה מכה אותו עם הידיים.
להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות לטפוח לצורה ריבועית גסה, על 1 אינץ ' עבה. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת צמרמורת במקרר במשך שעתיים או לילה.
כאשר אתה מוכן לאפות את הקרקרים, מחממים את התנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות ללוש אותו בעדינות ביד עד שהוא מחזיק יחד (הבצק יהיה קצת מתפורר בקצוות, וזה בסדר; לישה תעזור לו להחזיק יחד).
לטפוח את הבצק לצורה ריבועית מחוספסת שוב, ואז לגלגל אותו לבערך 1/8 אינץ'. אם אתה מתקשה לגלגל את זה כל כך דק, או פשוט מעדיף קרקר משמעותי יותר, זה בסדר גמור כדי לשמור על הבצק עבה יותר, אתה פשוט לקבל כמה קרקרים פחות.
חותכים את הבצק לכ 3 - על ידי 5 אינץ ' מלבנים עם סכין או חותך פיצה. לנקות כל קצוות מרופטים על ידי לחיצה על הצד השטוח של סכין בעדינות על הצדדים.
העברה לסדינים אפייה מוכן באמצעות מרית. רול מחדש שאריות כדי לקבל יותר קרקרים גרהם.
לדקור כל ריבוע כמה פעמים עם הקוצים של מזלג או קיסם. הקרקרים האלה לא יתפשטו יותר מדי במהלך תהליך האפייה, אז אתה יכול לשמור אותם קרוב למדי זה לזה על הסדין.
מברשת את צמרות קלות עם הנותרים 3 כפות של חלב.
אופים במשך 14-18 דקות, או עד הקרקרים משחימים קלות.
הסר מהתנור, להעביר מתלה קירור חוט, להתקרר לחלוטין. הקרקרים יהיו רכים למדי כדי להתחיל, אבל יהיה להקשיח ולהיות פריך לאחר כמה שעות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.