קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

קשיו ורוזמרין מצופה סלמון ברוטב היביסקוס ליים

קשיו ורוזמרין מצופה סלמון ברוטב היביסקוס ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קשיו ורוזמרין מצופה סלמון עם רוטב היביסקוס סיד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2495 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 213 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מmommie טבחים יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. נסו תפוח אדמה מצופה סלמון ממולא ברוטב יין לבן לימון, לזניה פטריות וקייל עם רוטב קשיו רוזמרין, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל, אתה הולך לשלב אגוזי קשיו, קוקוס, רוזמרין ופנקו בצלחת בגודל בינוני.עכשיו להרכיב שתי מנות נוספות; אחד עם הביצים שלך ואחד עם הקמח המנוסה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
צווארי עוףצווארי עוף
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)(קיבלר)
2
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ומערבלים את שמן הזית סביב המחבת כמה פעמים. אפשר לו על 5 דקות כדי לקבל טוב וחם.לתפוס כל חתיכת סלמון ולטבול אותו ראשון בקמח, אז הביצה, ולבסוף תערובת קשיו.לזרוק אותו במחבת שלך ולבשל אותו, על 4-5 דקות בכל צד.שמור כף אחת של שמן זית מן המאמצים בישול דגים שלך לבשל את השאלוט שלך ואת פרח היביסקוס בו על חום גבוה בינוני במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קשיוקשיו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את היין הלבן שלך ולתת לו להפחית עד שהוא כמעט יבש.הבא למעלה, להפוך temp שלך עד נמוך ומערבבים בקרם שלך. ואז מוסיפים את החמאה שלך ואת מיץ ליים ערבוב כל הזמן בזמן שאתה עושה את זה.לאחר שערבבתם את הכל יחד, התאימו את התיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מגישים אותו מעל החלק העליון של הסלמון שלך (הפרחים אינם מוגשים, רק את הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על