קשרי שיבולת שועל
שיבולת שועל קשרים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 149 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קשרי שום, קשרי קינמון, ו קשרי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה, ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ערבוב עד מעורבב היטב. מגניב לטמפרטורת החדר.
ממיסים שמרים ב 1/3 כוס מים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת שיבולת שועל; מערבבים היטב. מערבבים בארוחת זרעי פשתן.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח מחיטה מלאה 1 כוס קמח לכל המטרה לתערובת שיבולת שועל; מערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הנותרים כל המטרה קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים; חותכים כל מחצית ל -12 חלקים שווים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 8 אינץ'. לקשור כל חבל לתוך קשר אחד; טאק הקצה העליון של החבל מתחת לקצה התחתון של גליל.
מניחים כל גליל על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים בניילון נצמד מצופה בתרסיס בישול; נותנים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 כפית מים וביצה בקערה קטנה; מברשת תערובת ביצים על לחמניות.
שלב 1 כף שיבולת שועל, פרג, זרעי שומשום; מפזרים באופן שווה על לחמניות.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל.