קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

קשרי שיבולת שועל

קשרי שיבולת שועל
שיבולת שועל קשרים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 149 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קשרי שום, קשרי קינמון, ו קשרי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה, ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ערבוב עד מעורבב היטב. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ממיסים שמרים ב 1/3 כוס מים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת שיבולת שועל; מערבבים היטב. מערבבים בארוחת זרעי פשתן.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח מחיטה מלאה 1 כוס קמח לכל המטרה לתערובת שיבולת שועל; מערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הנותרים כל המטרה קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מחלקים את הבצק לשניים; חותכים כל מחצית ל -12 חלקים שווים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 8 אינץ'. לקשור כל חבל לתוך קשר אחד; טאק הקצה העליון של החבל מתחת לקצה התחתון של גליל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים כל גליל על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים בניילון נצמד מצופה בתרסיס בישול; נותנים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
שלב 1 כפית מים וביצה בקערה קטנה; מברשת תערובת ביצים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
שלב 1 כף שיבולת שועל, פרג, זרעי שומשום; מפזרים באופן שווה על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
11
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק