תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו הרציני של בית תעלה. מנה אחת מכילה 1920 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו קומץ עלי פטרוזיליה, שמן זית, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: מקלות הדגים של "קנל האוס", עדשים לבית התעלה, ו עדשים לבית התעלה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורוטב העגבניות יחד עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לאט ומבשלים את הסמרטוט במשך כ 3 שעות. תן לו לערבב מעת לעת ולהוסיף יותר מים אם זה נראה כאילו הוא מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
הסר את כל חתיכות הבשר הגדולות מהסיר ללוח חיתוך גדול. זרוק את כל העצמות והסחוס ואת כל הבשר שאתה לא אוהב את המראה של. דק קוצצים את הבשר הנותר ומחזירים אותו לסיר.
שים את הסיר על הכיריים על אש נמוכה ובקושי לחמם את הסמרטוט במשך 2 שעות נוספות. המשך להוסיף מים אם הרוטב מקבל עבה מדי. ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים מעל פסטה עם parmigiano מגורר-רג ' יאנו, אם אתה רוצה.קשור: ביקורת ספר: בישול בית התעלה, כרכים I ו-II(תמונה: בישול בית התעלה)הצג Nutritionlow-carblow-sodiumsugar-consciouspaleodairy-freegluten-freewheat-freeegg-freepeanut-freetree-nut-freesoy-freefish-freeshellfish-free