קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 18 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

"ראגו" רציני בבישול ביתי.

תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו הרציני של בית תעלה. מנה אחת מכילה 1920 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו קומץ עלי פטרוזיליה, שמן זית, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: מקלות הדגים של "קנל האוס", עדשים לבית התעלה, ו עדשים לבית התעלה.

הוראות

1
החזר את הבשר השח לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורוטב העגבניות יחד עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לאט ומבשלים את הסמרטוט במשך כ 3 שעות. תן לו לערבב מעת לעת ולהוסיף יותר מים אם זה נראה כאילו הוא מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
הסר את כל חתיכות הבשר הגדולות מהסיר ללוח חיתוך גדול. זרוק את כל העצמות והסחוס ואת כל הבשר שאתה לא אוהב את המראה של. דק קוצצים את הבשר הנותר ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
שים את הסיר על הכיריים על אש נמוכה ובקושי לחמם את הסמרטוט במשך 2 שעות נוספות. המשך להוסיף מים אם הרוטב מקבל עבה מדי. ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים מעל פסטה עם parmigiano מגורר-רג ' יאנו, אם אתה רוצה.קשור: ביקורת ספר: בישול בית התעלה, כרכים I ו-II(תמונה: בישול בית התעלה)הצג Nutritionlow-carblow-sodiumsugar-consciouspaleodairy-freegluten-freewheat-freeegg-freepeanut-freetree-nut-freesoy-freefish-freeshellfish-free
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
למנה, מבוסס על24שירותים.(%daily value)Calories366Fat30.7 g(47.2%) Saturated12.3 g(61.6%) Trans0.1 gCarbs1.2 g(0.4%) Fiber0.2 g(0.7%) Sugars0.5 gProtein17.7 g(35.3%) כולסטרול86.2 mg(28.7%) Sodium75.2 mg (3.1%)