ראובן קיש
המתכון ראובן קיש יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 417 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם חמאה, חמאה, חצי שמנת וחצי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו ראובן קיש, קיש קישואים וגבינת עיזים (קיש דה קורג'טים או צ' מורטובר), ו קיש או אספרגס וסאומון (קיש אספרגוס וסלמון) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, הקמח והחמאה; לחץ על התחתית ומעלה על דפנות 9 אינץ ' לא משומן. צלחת עוגה.
אופים בחום של 375 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בינתיים, במחבת קטנה הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים; מניחים בצד.
מפזרים 1/2 כוס גבינה על קרום. למעלה עם קורנביף, כרוב כבוש וגבינה שנותרה.
מקציפים את הביצים, השמנת, הקמח, החרדל, המלח ותערובת הבצל השמורה; יוצקים מעל גבינה.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 ל 25-30 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.