קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ראמן עוף

ראמן עוף
מתכון עוף ראמן יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בסביבה 9 שעות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1170 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצים מושרות, בצל ירוק, קומבו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ראמן עוף, ראמן עוף, ו ראמן עוף מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כנפי העוף ורגלי העוף בקומקום גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רגלי תרנגולתרגלי תרנגולת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
חום מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע, מסננים בזהירות, לשטוף בעדינות, ולהחזיר עוף לסיר (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להוסיף קומבו, כרישה, שום, בצל ירוק לבן, בצל (צד עור למעלה), פטריות, וג ' ינג ' ר עוף. מכסים במים קרים (כ -16 כוסות) ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להפחית חום כדי לשמור על רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
KombuKombu
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
זיהומים דל שומן (אבל לא את השומן) מן המניה כפי שהוא רותח ולהסיר קומבו לאחר 30 דקות. המשך להרתיח מלאי חשוף (הוספת מים חמים כדי לשמור על העצמות שקוע) במשך 8 שעות (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר מן החום בזהירות להתאמץ דרך מסננת רשת בסדר. אין לרפרף שומן (ראה הערה לעיל). אתה צריך בערך 10 כוסות מניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כדי להכין שאלוט מטוגן, מניחים שמן בצלצלים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד שאלוט הם פריכים וזהב חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר שאלוט עם כפית מחוררת ולהעביר לצלחת. שמור שמן לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
כדי לשרת, מרק העונה עם כמות נדיבה של מלח (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מגישים עם אטריות ראמן מבושלות, שומשום, שמן שומשום, שאלוט מטוגן, בצל ירוק פרוס דק, ביצה במרינדה, וממרח ווסאבי אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן מבושלותאטריות ראמן מבושלות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

אטריות ראמן ניתן לזווג עם ריזלינג, סאקה, וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי