ראמן קולסלב
ראמן סלט כרוב הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל יפני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם מלח, כרוב, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. נסו סלט כרוב אטריות ראמן, סלט כרוב ראמן / סלט כרוב, ו סלט סלט כרוב אטריות ראמן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מקציפים יחד את השמן, החומץ, הסוכר, תערובת התבלינים של אטריות הראמן, המלח והפלפל ליצירת רוטב.
מניחים שומשום ושקדים בשכבה אחת על תבנית בינונית.
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, או עד חום בהיר.
בקערת סלט גדולה שלבו את הכרוב, הבצל הירוק ואטריות הראמן המרוסקות.
יוצקים רוטב על הכרוב, וזורקים לציפוי אחיד. למעלה עם שומשום קלוי ושקדים.
יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן
ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאטריות ראמן. סאק: זו בחירה ברורה כשמדובר באוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![פארקר סנטה ברברה ריזלינג]()
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.