קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

ראשי

ראשי
הבית נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 380 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח כשר, תפוחי אדמה קטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את סטייקים טונה על צלחת לטפטף מנה טובה של EVOO עליהם מרפרף כמה פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2
מפזרים פלפל שחור ואז לשפשף את הצד לחתוך של גרידת לימון לתוך סטייקים (לא מלח אותם עדיין).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומכינים את הירקות. עבור הגזר, לעשות חתך אחד בזווית 45 מעלות, ואז לגלגל אותו 1/4 לפנות ממך ואז לעשות עוד חתך באותה זווית. אני לא בטוח מה זה לחתוך נקרא אבל זה נהדר כי זה עושה את כל חתיכות הגזר בערך באותו עובי (שבו אתה שולט על ידי כמה רחוק אתה חותך) אז הם מבשלים באופן שווה. השתמשתי במגוון רחב של תפוחי אדמה רזים ארוכים וחתכתי אותם באותה הדרך. ואז פשוט לזרוק את הגזרים, תפוחי אדמה, ושום בכמות טובה של EVOO, מלח ופלפל. שים את זה בתנור במשך כ 40 דקות או עד תפוחי האדמה כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיף את האספרגוס ועלי גזר, לזרוק הוספת EVOO יותר אם זה נראה כאילו זה צריך את זה ואז לשים אותו בחזרה בתנור.עכשיו הגיע הזמן לבשל את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
עלי גזרעלי גזר
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים נירוסטה תחתית כבדה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את גרידת הלימון וזרוק. הפוך את הסטייקים כמה פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב בשמן ואז מפזרים מלח כשר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים את הסטייקים במחבת החמה ולא להפריע להם עד שהם מוכנים להעיף. אתה יודע שהם מוכנים כאשר השליש התחתון של הסטייק הוא חום (העליון 2/3 של יהיה אדום). אם המחבת הייתה חמה מספיק והם מוכנים להעיף, הם צריכים להיות די קל לנתק ולהסתובב עם כמה מלקחיים, אבל אם הם דבק להשתמש במרית. מבשלים את הצד הזה עד התחתון 1/3 הוא חום (עכשיו שלישים התחתון העליון צריך להיות חום והאמצע 1/3 צריך להיות ורוד, לא אדום).קח את הירקות מהתנור לאחר היפוך הטונה וצלחת הירקות. כאשר הטונה נעשית, לשים אותם על גבי הירקות מיד אז הם לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
טפטוף 1 כפית מיץ לימון ו 1 כפית של EVOO על כל סטייק ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק