ראשי
הבית נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 380 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח כשר, תפוחי אדמה קטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את סטייקים טונה על צלחת לטפטף מנה טובה של EVOO עליהם מרפרף כמה פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב.
מפזרים פלפל שחור ואז לשפשף את הצד לחתוך של גרידת לימון לתוך סטייקים (לא מלח אותם עדיין).
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ומכינים את הירקות. עבור הגזר, לעשות חתך אחד בזווית 45 מעלות, ואז לגלגל אותו 1/4 לפנות ממך ואז לעשות עוד חתך באותה זווית. אני לא בטוח מה זה לחתוך נקרא אבל זה נהדר כי זה עושה את כל חתיכות הגזר בערך באותו עובי (שבו אתה שולט על ידי כמה רחוק אתה חותך) אז הם מבשלים באופן שווה. השתמשתי במגוון רחב של תפוחי אדמה רזים ארוכים וחתכתי אותם באותה הדרך. ואז פשוט לזרוק את הגזרים, תפוחי אדמה, ושום בכמות טובה של EVOO, מלח ופלפל. שים את זה בתנור במשך כ 40 דקות או עד תפוחי האדמה כמעט נעשה.
מוסיף את האספרגוס ועלי גזר, לזרוק הוספת EVOO יותר אם זה נראה כאילו זה צריך את זה ואז לשים אותו בחזרה בתנור.עכשיו הגיע הזמן לבשל את הסטייקים.
מחממים נירוסטה תחתית כבדה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם מאוד.
הסר את גרידת הלימון וזרוק. הפוך את הסטייקים כמה פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב בשמן ואז מפזרים מלח כשר משני הצדדים.
מניחים את הסטייקים במחבת החמה ולא להפריע להם עד שהם מוכנים להעיף. אתה יודע שהם מוכנים כאשר השליש התחתון של הסטייק הוא חום (העליון 2/3 של יהיה אדום). אם המחבת הייתה חמה מספיק והם מוכנים להעיף, הם צריכים להיות די קל לנתק ולהסתובב עם כמה מלקחיים, אבל אם הם דבק להשתמש במרית. מבשלים את הצד הזה עד התחתון 1/3 הוא חום (עכשיו שלישים התחתון העליון צריך להיות חום והאמצע 1/3 צריך להיות ורוד, לא אדום).קח את הירקות מהתנור לאחר היפוך הטונה וצלחת הירקות. כאשר הטונה נעשית, לשים אותם על גבי הירקות מיד אז הם לא לבשל יתר על המידה.
טפטוף 1 כפית מיץ לימון ו 1 כפית של EVOO על כל סטייק ומגישים מיד.