ראשים צורחים: כרוב ניצנים גראטן
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. כרוב ניצנים גראטין, כרוב ניצנים גראטין, ו כרוב ניצנים גראטין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ציוד מיוחד: תבשיל קדירה גדול
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קלף את כל השכבות החיצוניות הפגועות של נבטי בריסל. חתוך את הגבעול כדי להפוך אותו סומק. רבע כל נבט וקלע את הגבעול בכל רבע עם "איקס"בעומק 1/4 אינץ
קולים את הפרושוטו בחמאה על אש בינונית כ -2 דקות.
מוסיפים את השום ונבטי הבריסל ומערבבים ברציפות במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב 2 דקות.
מוסיפים את השמנת, חצי וחצי ושרי. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז מנמיכים את האש וממשיכים להתבשל במשך 7 דקות או עד שהנוזל מצטמצם ב -1/
מערבבים פנימה את 1 כוס הפרמזן, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
מעבירים לכלי קדירה בתנור. מכסים עם 1/2 כוס פרמזן שנותרה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את קצה הנייר של ראש השום וחושפים את החלק העליון של כל שן שום.
מברישים את הציפורן החשופה בשמן זית.
מניחים את השום, בצד השורש כלפי מטה, במרכז פיסת נייר אלומיניום. צרור את השום עם נייר הכסף והשאיר פתח אוורור קטן מעל. צולים את השום במשך 45 דקות או עד שהציפורן הופכת בז ' ומכרז במזלג.
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד עד להתקררות מספקת לטיפול.
סוחטים את ראש השום הפוך מעל קערה קטנה והציפורן תצוץ החוצה.