קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראשים צורחים: כרוב ניצנים גראטן

ראשים צורחים: כרוב ניצנים גראטן
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. כרוב ניצנים גראטין, כרוב ניצנים גראטין, ו כרוב ניצנים גראטין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבשיל קדירה גדול
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קלף את כל השכבות החיצוניות הפגועות של נבטי בריסל. חתוך את הגבעול כדי להפוך אותו סומק. רבע כל נבט וקלע את הגבעול בכל רבע עם "איקס"בעומק 1/4 אינץ
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4
קולים את הפרושוטו בחמאה על אש בינונית כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
5
מוסיפים את השום ונבטי הבריסל ומערבבים ברציפות במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים את השמנת, חצי וחצי ושרי. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז מנמיכים את האש וממשיכים להתבשל במשך 7 דקות או עד שהנוזל מצטמצם ב -1/
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים פנימה את 1 כוס הפרמזן, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מעבירים לכלי קדירה בתנור. מכסים עם 1/2 כוס פרמזן שנותרה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים מיד.
11
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
חותכים את קצה הנייר של ראש השום וחושפים את החלק העליון של כל שן שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
13
מברישים את הציפורן החשופה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
14
מניחים את השום, בצד השורש כלפי מטה, במרכז פיסת נייר אלומיניום. צרור את השום עם נייר הכסף והשאיר פתח אוורור קטן מעל. צולים את השום במשך 45 דקות או עד שהציפורן הופכת בז ' ומכרז במזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד עד להתקררות מספקת לטיפול.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
סוחטים את ראש השום הפוך מעל קערה קטנה והציפורן תצוץ החוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מקררים עד 1 שבוע.