המתכון פיצה Flatbread רב פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, גבינת מוצרלה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פיצה בטטה עגבניות פטריות, פיצה בלחם שטוח עם פטריות, שאלוט וגרוייר, ו פילאף פטריות רב תבואה.
הוראות
1
ממיסים מלח, סוכר ושמרים במים החמים ומאפשרים לשמרים להוכחה. הגהה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מניחים קמח במעבד מזון מצויד להב בצק, ודרך צינור ההזנה עם מעבד מזון פועל, לאט לשפוך את תערובת שמרים מוגהה, עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים את הבצק ללוח מקומח, ולשים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מניחים בקערה, מכסים במגבת צלחת נקייה ומאפשרים לבצק לעלות, כך שהוא מכפיל בערך בנפח. (זה ייקח בערך 30 דקות עד 1 שעה). הבצק עלה מספיק אם אתה עושה חריץ עם האצבע שלך וזה לא קופץ בחזרה.) אגרוף הבצק למטה ולחלק 6 כדורים בגודל שווה. מכסים במגבת ומאפשרים לו לעלות שוב. (מאפשר לבצק לעלות בפעם השנייה נותן לו מרקם עדין.) Note: It will not rise as much the second time.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בעוד הבצק עולה, להכין את ציפוי פיצה "הבסיס".
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה ובצלרי סאוט ותימין עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף. (אם אתה משתמש פטריות מיובשות, להסיר אותם מן הנוזל השרייה שלהם, להרים אותם כך כל חצץ נשאר בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הפורצ ' יני למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהחום, מערבבים בקרם כבד, וגורף למעבד מזון. דופק לקצוץ ולהניח בצד לנוח. זהו ציפוי הבסיס שלך
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F. על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך 6 (6 על 8 אינץ') אליפסות ולנער קמח תירס על שני הצדדים של הבצק. (הקרום יהיה par-אפוי משני הצדדים על הכיריים לפני שאתה מוסיף את הציפוי להיות אפוי.) במחבת 12 אינץ ' תחתית כבדה אשר יש מכסה, לחמם כמות קטנה של שמן על חום בינוני. (לסובב את השמן כדי לצפות את כל החלק הפנימי של המחבת.)
להעביר כל אליפסה בצק למחבת, המאפשר צד 1 לבשל ולהקשיח קלות לפני מרפרף אותו עם מלקחיים. כאשר שני הצדדים של כל אליפסה הם par-אפוי בדרך זו, להעביר לאבן פיצה. כף הציפוי הבסיס לתוך מרכז קרום עכשיו קלוי, מתפשט באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לציפוי הגמר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ומבשלים את הפורצ ' יני, קרמיני, שיטאקי, שום ותימין עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מורחים באופן שווה על ציפוי הבסיס ולהניח פרוסות מוצרלה טריים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
אופים בתנור במשך כ 10 דקות עד גבינה נמס וקצוות של קרום הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.