קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

רב פטריות פיצה Flatbread

רב פטריות פיצה Flatbread
המתכון פיצה Flatbread רב פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, גבינת מוצרלה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פיצה בטטה עגבניות פטריות, פיצה בלחם שטוח עם פטריות, שאלוט וגרוייר, ו פילאף פטריות רב תבואה.

הוראות

1
ממיסים מלח, סוכר ושמרים במים החמים ומאפשרים לשמרים להוכחה. הגהה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מניחים קמח במעבד מזון מצויד להב בצק, ודרך צינור ההזנה עם מעבד מזון פועל, לאט לשפוך את תערובת שמרים מוגהה, עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים את הבצק ללוח מקומח, ולשים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מניחים בקערה, מכסים במגבת צלחת נקייה ומאפשרים לבצק לעלות, כך שהוא מכפיל בערך בנפח. (זה ייקח בערך 30 דקות עד 1 שעה). הבצק עלה מספיק אם אתה עושה חריץ עם האצבע שלך וזה לא קופץ בחזרה.) אגרוף הבצק למטה ולחלק 6 כדורים בגודל שווה. מכסים במגבת ומאפשרים לו לעלות שוב. (מאפשר לבצק לעלות בפעם השנייה נותן לו מרקם עדין.) Note: It will not rise as much the second time.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בעוד הבצק עולה, להכין את ציפוי פיצה "הבסיס".
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה ובצלרי סאוט ותימין עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף. (אם אתה משתמש פטריות מיובשות, להסיר אותם מן הנוזל השרייה שלהם, להרים אותם כך כל חצץ נשאר בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הפורצ ' יני למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהחום, מערבבים בקרם כבד, וגורף למעבד מזון. דופק לקצוץ ולהניח בצד לנוח. זהו ציפוי הבסיס שלך
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F. על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך 6 (6 על 8 אינץ') אליפסות ולנער קמח תירס על שני הצדדים של הבצק. (הקרום יהיה par-אפוי משני הצדדים על הכיריים לפני שאתה מוסיף את הציפוי להיות אפוי.) במחבת 12 אינץ ' תחתית כבדה אשר יש מכסה, לחמם כמות קטנה של שמן על חום בינוני. (לסובב את השמן כדי לצפות את כל החלק הפנימי של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להעביר כל אליפסה בצק למחבת, המאפשר צד 1 לבשל ולהקשיח קלות לפני מרפרף אותו עם מלקחיים. כאשר שני הצדדים של כל אליפסה הם par-אפוי בדרך זו, להעביר לאבן פיצה. כף הציפוי הבסיס לתוך מרכז קרום עכשיו קלוי, מתפשט באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לציפוי הגמר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ומבשלים את הפורצ ' יני, קרמיני, שיטאקי, שום ותימין עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מורחים באופן שווה על ציפוי הבסיס ולהניח פרוסות מוצרלה טריים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
אופים בתנור במשך כ 10 דקות עד גבינה נמס וקצוות של קרום הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס, לאבני פיצהקמח תירס, לאבני פיצה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני טריות, מנוקות ומגוזמותפטריות קרמיני טריות, מנוקות ומגוזמות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשות, ספוגות במים חמים כדי לחמם ולהסיר חצץ (24 אונקיות אם משתמשים בטריות)פטריות פורצ'יני מיובשות, ספוגות במים חמים כדי לחמם ולהסיר חצץ (24 אונקיות אם משתמשים בטריות)85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני טריות, מנוקות וגוזמותפטריות פורצ'יני טריות, מנוקות וגוזמות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת כמה נוסף עבור לוח הבצקקמח לכל מטרה, בתוספת כמה נוסף עבור לוח הבצק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה טרייה, פרוסהגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות שיטאקי טריות, מנוקות וגוזמותפטריות שיטאקי טריות, מנוקות וגוזמות3ענפים גדוליםטימין טרי, עלים מופשטים מן הגבעולים טחוןטימין טרי, עלים מופשטים מן הגבעולים טחון3ענפים גדוליםעלי טימין טריים, מופשטים מגבעוליםעלי טימין טריים, מופשטים מגבעולים2ציפורןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין, ואז טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין, ואז טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל3שאלוט, פרוסשאלוט, פרוס11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים, בין 100 115 מעלות F, כפי שנמדד עם מדחום ממתקים (כל חם יהרוג את השמרים-חמץ אורגני, קריר מדי השמרים לא יופעלו)מים חמים, בין 100 115 מעלות F, כפי שנמדד עם מדחום ממתקים (כל חם יהרוג את השמרים-חמץ אורגני, קריר מדי השמרים לא יופעלו)7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מנות שמריםמנות שמרים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.