קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

רב פטריות פיצה Flatbread

רב פטריות פיצה Flatbread
המתכון פיצה Flatbread רב פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, גבינת מוצרלה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פיצה בטטה עגבניות פטריות, פיצה בלחם שטוח עם פטריות, שאלוט וגרוייר, ו פילאף פטריות רב תבואה.

הוראות

1
ממיסים מלח, סוכר ושמרים במים החמים ומאפשרים לשמרים להוכחה. הגהה לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים קמח במעבד מזון מצויד להב בצק, ודרך צינור ההזנה עם מעבד מזון פועל, לאט לשפוך את תערובת שמרים מוגהה, עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מעבירים את הבצק ללוח מקומח, ולשים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מניחים בקערה, מכסים במגבת צלחת נקייה ומאפשרים לבצק לעלות, כך שהוא מכפיל בערך בנפח. (זה ייקח בערך 30 דקות עד 1 שעה). הבצק עלה מספיק אם אתה עושה חריץ עם האצבע שלך וזה לא קופץ בחזרה.) אגרוף הבצק למטה ולחלק 6 כדורים בגודל שווה. מכסים במגבת ומאפשרים לו לעלות שוב. (מאפשר לבצק לעלות בפעם השנייה נותן לו מרקם עדין.) Note: It will not rise as much the second time.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בעוד הבצק עולה, להכין את ציפוי פיצה "הבסיס".
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה ובצלרי סאוט ותימין עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף. (אם אתה משתמש פטריות מיובשות, להסיר אותם מן הנוזל השרייה שלהם, להרים אותם כך כל חצץ נשאר בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפורצ ' יני למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום, מערבבים בקרם כבד, וגורף למעבד מזון. דופק לקצוץ ולהניח בצד לנוח. זהו ציפוי הבסיס שלך
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F. על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך 6 (6 על 8 אינץ') אליפסות ולנער קמח תירס על שני הצדדים של הבצק. (הקרום יהיה par-אפוי משני הצדדים על הכיריים לפני שאתה מוסיף את הציפוי להיות אפוי.) במחבת 12 אינץ ' תחתית כבדה אשר יש מכסה, לחמם כמות קטנה של שמן על חום בינוני. (לסובב את השמן כדי לצפות את כל החלק הפנימי של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להעביר כל אליפסה בצק למחבת, המאפשר צד 1 לבשל ולהקשיח קלות לפני מרפרף אותו עם מלקחיים. כאשר שני הצדדים של כל אליפסה הם par-אפוי בדרך זו, להעביר לאבן פיצה. כף הציפוי הבסיס לתוך מרכז קרום עכשיו קלוי, מתפשט באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לציפוי הגמר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ומבשלים את הפורצ ' יני, קרמיני, שיטאקי, שום ותימין עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מורחים באופן שווה על ציפוי הבסיס ולהניח פרוסות מוצרלה טריים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
אופים בתנור במשך כ 10 דקות עד גבינה נמס וקצוות של קרום הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס, לאבני פיצהקמח תירס, לאבני פיצה85פלפל האבנרופטריות קרמיני טריות, מנוקות ומגוזמותפטריות קרמיני טריות, מנוקות ומגוזמות85פלפל האבנרופטריות פורצ'יני מיובשות, ספוגות במים חמים כדי לחמם ולהסיר חצץ (24 אונקיות אם משתמשים בטריות)פטריות פורצ'יני מיובשות, ספוגות במים חמים כדי לחמם ולהסיר חצץ (24 אונקיות אם משתמשים בטריות)85פלפל האבנרופטריות פורצ'יני טריות, מנוקות וגוזמותפטריות פורצ'יני טריות, מנוקות וגוזמות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת כמה נוסף עבור לוח הבצקקמח לכל מטרה, בתוספת כמה נוסף עבור לוח הבצק227פלפל האבנרוגבינת מוצרלה טרייה, פרוסהגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה85פלפל האבנרופטריות שיטאקי טריות, מנוקות וגוזמותפטריות שיטאקי טריות, מנוקות וגוזמות3ענפים גדוליםטימין טרי, עלים מופשטים מן הגבעולים טחוןטימין טרי, עלים מופשטים מן הגבעולים טחון3ענפים גדוליםעלי טימין טריים, מופשטים מגבעוליםעלי טימין טריים, מופשטים מגבעולים2ציפורןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין, ואז טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין, ואז טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל3שאלוט, פרוסשאלוט, פרוס1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים, בין 100 115 מעלות F, כפי שנמדד עם מדחום ממתקים (כל חם יהרוג את השמרים-חמץ אורגני, קריר מדי השמרים לא יופעלו)מים חמים, בין 100 115 מעלות F, כפי שנמדד עם מדחום ממתקים (כל חם יהרוג את השמרים-חמץ אורגני, קריר מדי השמרים לא יופעלו)7פלפל האבנרומנות שמריםמנות שמרים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.