המתכון פיצה Flatbread רב פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, גבינת מוצרלה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פיצה בטטה עגבניות פטריות, פיצה בלחם שטוח עם פטריות, שאלוט וגרוייר, ו פילאף פטריות רב תבואה.
הוראות
1
ממיסים מלח, סוכר ושמרים במים החמים ומאפשרים לשמרים להוכחה. הגהה לוקח בערך 15 דקות.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מעבירים את הבצק ללוח מקומח, ולשים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים בקערה, מכסים במגבת צלחת נקייה ומאפשרים לבצק לעלות, כך שהוא מכפיל בערך בנפח. (זה ייקח בערך 30 דקות עד 1 שעה). הבצק עלה מספיק אם אתה עושה חריץ עם האצבע שלך וזה לא קופץ בחזרה.) אגרוף הבצק למטה ולחלק 6 כדורים בגודל שווה. מכסים במגבת ומאפשרים לו לעלות שוב. (מאפשר לבצק לעלות בפעם השנייה נותן לו מרקם עדין.) Note: It will not rise as much the second time.
מחממים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה ובצלרי סאוט ותימין עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף. (אם אתה משתמש פטריות מיובשות, להסיר אותם מן הנוזל השרייה שלהם, להרים אותם כך כל חצץ נשאר בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפורצ ' יני למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהחום, מערבבים בקרם כבד, וגורף למעבד מזון. דופק לקצוץ ולהניח בצד לנוח. זהו ציפוי הבסיס שלך
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מחממים תנור ל 450 מעלות F. על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך 6 (6 על 8 אינץ') אליפסות ולנער קמח תירס על שני הצדדים של הבצק. (הקרום יהיה par-אפוי משני הצדדים על הכיריים לפני שאתה מוסיף את הציפוי להיות אפוי.) במחבת 12 אינץ ' תחתית כבדה אשר יש מכסה, לחמם כמות קטנה של שמן על חום בינוני. (לסובב את השמן כדי לצפות את כל החלק הפנימי של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכר אדום גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
להעביר כל אליפסה בצק למחבת, המאפשר צד 1 לבשל ולהקשיח קלות לפני מרפרף אותו עם מלקחיים. כאשר שני הצדדים של כל אליפסה הם par-אפוי בדרך זו, להעביר לאבן פיצה. כף הציפוי הבסיס לתוך מרכז קרום עכשיו קלוי, מתפשט באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
לציפוי הגמר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ומבשלים את הפורצ ' יני, קרמיני, שיטאקי, שום ותימין עד למכרז.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.