רביולי איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי Italiano. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלמונים, ביצים, גבינת ריקוטה מקורית פולי-o, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: רביולי איטלקי עם עגבניות ובייקון, רביולי איטלקי עם רוטב עגבניות שמנת, ו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי).
הוראות
מערבבים הראשון 3 מרכיבים.
מברשת קצוות של עטיפות wonton עם חלמונים. כפית 1-1 / 2 כפית. תערובת גבינה על מרכז כל עטיפה; מקפלים באלכסון במחצית. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים 36 רביולי במיכל אטום; להקפיא לשימוש מאוחר יותר. לבשל רביולי הנותרים, בקבוצות, במים רותחים 2 עד 3 דקות. או עד רביולי לצוף למעלה.
מערבבים עם רוטב עגבניות ורוטב בייקון או רוטב עגבניות שמנת. (ראה טיפים.)