רביולי ארטישוק עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, קמח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי ארטישוק עם עגבניות, רביולי ארטישוק, ו רביולי עוף וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, ביצים, מלח ומים במעבד עד שהתערובת רק מתחילה ליצור כדור, מוסיפים עוד מים, טיפה אחר טיפה, אם הבצק יבש מדי (הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק). לעבד בצק במשך 15 שניות יותר ללוש אותו.
מוסיפים ביצים, מלח ומים לבאר. עם מזלג, בעדינות להכות ביצים ומים עד בשילוב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור משחה, מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה להיזהר לא לעשות פתח בקיר החיצוני של היטב. ללוש את הקמח שנותר לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק, הוספת מים נוספים, טיפה אחר טיפה, אם הבצק יבש מדי (הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. מכסים עם קערה הפוכה ולתת לעמוד 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים את הבצל מדי פעם, עד לזהב, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים לבבות ארטישוק ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3
הסר מחום וקריר מעט.
4
להעביר את כל תערובת ארטישוק כוס אבל 3/4 כדי לנקות קערה של מעבד (מילואים הנותרים תערובת ארטישוק במחבת), ולאחר מכן להוסיף גבינה, פטרוזיליה, חלמון, מיץ לימון, מלח, פלפל, מוסקט ודופק עד התערובת היא קצוצה גס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
אבק קל 1 מלבן עם קמח להאכיל דרך רולים. (לשמור על המלבנים הנותרים מתחת לקערה.) מקפלים מלבן במחצית ולהאכיל אותו, מקופל סוף הראשון, דרך רולים 7 או 8 יותר פעמים, לקפל אותו במחצית בכל פעם האכלה מקופל סוף דרך. אבק עם קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק. הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק דרך רולים פעם אחת בכל הגדרה, ללא קיפול, עד שתגיע להגדרה הצרה ביותר. הבצק יהיה גיליון חלק (בערך באורך 24 אינץ 'ורוחב 4 אינץ').
שים גיליון בצק על משטח עבודה מקומח ושחרר 6 (1 1/2-כפית) תלוליות של מילוי 1 1/2 אינץ ' זה מזה בשורה במרכז חצי גיליון אחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מברשת ביצה לשטוף סביב כל תלולית, ואז לקפל את החצי השני של גיליון על מילוי. לחץ בחוזקה סביב כל תל, מכריח את האוויר. (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי כי רביולי יישבר במהלך הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
רביולי
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
חותכים פסטה (בין תלוליות) עם חותך לתוך סיבובים 3 אינץ'. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ומגבת אבק עם קמח, ולאחר מכן לארגן רביולי בשכבה 1 בו. הפוך יותר רביולי עם בצק פסטה שנותר, גיליון 1 בכל פעם, ואת המילוי שנותר, העברת רביולי למחבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בעוד רביולי רותח, לחמם תערובת ארטישוק שמורה במחבת עם חמאה על חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להוסיף עגבניות ומים לבשל, ערבוב, עד עגבניות מתרככים, על 5 דקות.
מעבירים חצי רביולי לתבנית אפייה ולמעלה עם חצי תערובת ארטישוק, חצי שמנת וחצי גבינה. חזור עם שאריות רביולי, תערובת ארטישוק, שמנת וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
רביולי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
אופים, חשוף, עד רביולי מחומם דרך קרם מבעבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.* רביולי יכול להתבצע (אבל לא מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר במחבת אפייה מרופדת, מכוסה.