רביולי ארטישוק עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, קמח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי ארטישוק עם עגבניות, רביולי ארטישוק, ו רביולי עוף וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, ביצים, מלח ומים במעבד עד שהתערובת רק מתחילה ליצור כדור, מוסיפים עוד מים, טיפה אחר טיפה, אם הבצק יבש מדי (הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק). לעבד בצק במשך 15 שניות יותר ללוש אותו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
העברה למשטח מקומח ולתת לעמוד, מכוסה בקערה הפוכה, 1 שעה לתת לגלוטן להירגע ולעשות מתגלגל קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
קמח תל על משטח עבודה, עדיף עץ, ולעשות גם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מוסיפים ביצים, מלח ומים לבאר. עם מזלג, בעדינות להכות ביצים ומים עד בשילוב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור משחה, מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה להיזהר לא לעשות פתח בקיר החיצוני של היטב. ללוש את הקמח שנותר לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק, הוספת מים נוספים, טיפה אחר טיפה, אם הבצק יבש מדי (הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. מכסים עם קערה הפוכה ולתת לעמוד 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים את הבצל מדי פעם, עד לזהב, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים לבבות ארטישוק ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3
הסר מחום וקריר מעט.
4
להעביר את כל תערובת ארטישוק כוס אבל 3/4 כדי לנקות קערה של מעבד (מילואים הנותרים תערובת ארטישוק במחבת), ולאחר מכן להוסיף גבינה, פטרוזיליה, חלמון, מיץ לימון, מלח, פלפל, מוסקט ודופק עד התערובת היא קצוצה גס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חותכים בצק פסטה ל 4 חתיכות, ולאחר מכן לשטח כל חתיכה לתוך מלבן מחוספס לכסות מלבנים עם קערה גדולה הפוכה. סט רולים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אבק קל 1 מלבן עם קמח להאכיל דרך רולים. (לשמור על המלבנים הנותרים מתחת לקערה.) מקפלים מלבן במחצית ולהאכיל אותו, מקופל סוף הראשון, דרך רולים 7 או 8 יותר פעמים, לקפל אותו במחצית בכל פעם האכלה מקופל סוף דרך. אבק עם קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק. הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק דרך רולים פעם אחת בכל הגדרה, ללא קיפול, עד שתגיע להגדרה הצרה ביותר. הבצק יהיה גיליון חלק (בערך באורך 24 אינץ 'ורוחב 4 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שים גיליון בצק על משטח עבודה מקומח ושחרר 6 (1 1/2-כפית) תלוליות של מילוי 1 1/2 אינץ ' זה מזה בשורה במרכז חצי גיליון אחד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מברשת ביצה לשטוף סביב כל תלולית, ואז לקפל את החצי השני של גיליון על מילוי. לחץ בחוזקה סביב כל תל, מכריח את האוויר. (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי כי רביולי יישבר במהלך הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
חותכים פסטה (בין תלוליות) עם חותך לתוך סיבובים 3 אינץ'. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ומגבת אבק עם קמח, ולאחר מכן לארגן רביולי בשכבה 1 בו. הפוך יותר רביולי עם בצק פסטה שנותר, גיליון 1 בכל פעם, ואת המילוי שנותר, העברת רביולי למחבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
מוסיפים רביולי, בזהירות ערבוב להפרדה, ו, התאמת חום כדי לשמור על מים ברתיחה עדינה, לבשל עד פסטה הוא רק רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
העברה עם כף מחוררת למסננת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1
בעוד רביולי רותח, לחמם תערובת ארטישוק שמורה במחבת עם חמאה על חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להוסיף עגבניות ומים לבשל, ערבוב, עד עגבניות מתרככים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
רביולי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים חצי רביולי לתבנית אפייה ולמעלה עם חצי תערובת ארטישוק, חצי שמנת וחצי גבינה. חזור עם שאריות רביולי, תערובת ארטישוק, שמנת וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
רביולי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
אופים, חשוף, עד רביולי מחומם דרך קרם מבעבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.* רביולי יכול להתבצע (אבל לא מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר במחבת אפייה מרופדת, מכוסה.