רביולי ארטישוק עם עגבניות
רביולי ארטישוק עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, קמח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי ארטישוק עם עגבניות, רביולי ארטישוק, ו רביולי עוף וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, ביצים, מלח ומים במעבד עד שהתערובת רק מתחילה ליצור כדור, מוסיפים עוד מים, טיפה אחר טיפה, אם הבצק יבש מדי (הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק). לעבד בצק במשך 15 שניות יותר ללוש אותו.
העברה למשטח מקומח ולתת לעמוד, מכוסה בקערה הפוכה, 1 שעה לתת לגלוטן להירגע ולעשות מתגלגל קל יותר.
קמח תל על משטח עבודה, עדיף עץ, ולעשות גם במרכז.
מוסיפים ביצים, מלח ומים לבאר. עם מזלג, בעדינות להכות ביצים ומים עד בשילוב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור משחה, מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה להיזהר לא לעשות פתח בקיר החיצוני של היטב. ללוש את הקמח שנותר לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק, הוספת מים נוספים, טיפה אחר טיפה, אם הבצק יבש מדי (הבצק צריך להיות מוצק ולא דביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. מכסים עם קערה הפוכה ולתת לעמוד 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים את הבצל מדי פעם, עד לזהב, כ -6 דקות.
מוסיפים לבבות ארטישוק ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
להעביר את כל תערובת ארטישוק כוס אבל 3/4 כדי לנקות קערה של מעבד (מילואים הנותרים תערובת ארטישוק במחבת), ולאחר מכן להוסיף גבינה, פטרוזיליה, חלמון, מיץ לימון, מלח, פלפל, מוסקט ודופק עד התערובת היא קצוצה גס.
חותכים בצק פסטה ל 4 חתיכות, ולאחר מכן לשטח כל חתיכה לתוך מלבן מחוספס לכסות מלבנים עם קערה גדולה הפוכה. סט רולים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר.
אבק קל 1 מלבן עם קמח להאכיל דרך רולים. (לשמור על המלבנים הנותרים מתחת לקערה.) מקפלים מלבן במחצית ולהאכיל אותו, מקופל סוף הראשון, דרך רולים 7 או 8 יותר פעמים, לקפל אותו במחצית בכל פעם האכלה מקופל סוף דרך. אבק עם קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק. הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק דרך רולים פעם אחת בכל הגדרה, ללא קיפול, עד שתגיע להגדרה הצרה ביותר. הבצק יהיה גיליון חלק (בערך באורך 24 אינץ 'ורוחב 4 אינץ').
שים גיליון בצק על משטח עבודה מקומח ושחרר 6 (1 1/2-כפית) תלוליות של מילוי 1 1/2 אינץ ' זה מזה בשורה במרכז חצי גיליון אחד.
מברשת ביצה לשטוף סביב כל תלולית, ואז לקפל את החצי השני של גיליון על מילוי. לחץ בחוזקה סביב כל תל, מכריח את האוויר. (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי כי רביולי יישבר במהלך הבישול.)
חותכים פסטה (בין תלוליות) עם חותך לתוך סיבובים 3 אינץ'. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ומגבת אבק עם קמח, ולאחר מכן לארגן רביולי בשכבה 1 בו. הפוך יותר רביולי עם בצק פסטה שנותר, גיליון 1 בכל פעם, ואת המילוי שנותר, העברת רביולי למחבת מרופדת.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. קלות חמאה אפייה צלחת.
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים רביולי, בזהירות ערבוב להפרדה, ו, התאמת חום כדי לשמור על מים ברתיחה עדינה, לבשל עד פסטה הוא רק רך, על 6 דקות.
העברה עם כף מחוררת למסננת.
בעוד רביולי רותח, לחמם תערובת ארטישוק שמורה במחבת עם חמאה על חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להוסיף עגבניות ומים לבשל, ערבוב, עד עגבניות מתרככים, על 5 דקות.
מעבירים חצי רביולי לתבנית אפייה ולמעלה עם חצי תערובת ארטישוק, חצי שמנת וחצי גבינה. חזור עם שאריות רביולי, תערובת ארטישוק, שמנת וגבינה.
אופים, חשוף, עד רביולי מחומם דרך קרם מבעבע, על 15 דקות.
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.* רביולי יכול להתבצע (אבל לא מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר במחבת אפייה מרופדת, מכוסה.