רביולי גבינה מטוגנת עם פלפל עגבניות רליש ומטבל צלפים ארטישוק
מתכון רביולי גבינה מטוגן עם רוטב עגבניות רליש ומטבל צלפים ארטישוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, פלפלים קלויים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו רביולי גבינה עם עגבניות טריות ורוטב ארטישוק, סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ישר צדדית, חום 2 אינץ ' של שמן, מעל חום בינוני גבוה. שמן מוכן כאשר הקצה של שיפוד עץ מוכנס ואת בועות השמן סביבו. כאשר השמן מוכן, בזהירות מטגנים רביולי עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
עבור רוטב עגבניות: בקערה קטנה, לשלב פלפלים אדומים ועגבניות. מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי; להפריש.
עבור מטבל צלפים ארטישוק: בקערה קטנה, לשלב לבבות ארטישוק, צלפים, מיונז, שמנת חמוצה, גבינת פרמזן, ומיץ לימון; להפריש.
מגישים רביולי חם עם רוטב עגבניות רליש ומטבל צלפים ארטישוק.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון