רביולי גבינה מטוגנת עם פלפל עגבניות רליש ומטבל צלפים ארטישוק
מתכון רביולי גבינה מטוגן עם רוטב עגבניות רליש ומטבל צלפים ארטישוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, פלפלים קלויים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו רביולי גבינה עם עגבניות טריות ורוטב ארטישוק, סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת ישר צדדית, חום 2 אינץ ' של שמן, מעל חום בינוני גבוה. שמן מוכן כאשר הקצה של שיפוד עץ מוכנס ואת בועות השמן סביבו. כאשר השמן מוכן, בזהירות מטגנים רביולי עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
עבור רוטב עגבניות: בקערה קטנה, לשלב פלפלים אדומים ועגבניות. מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כָּתֵף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.