רביולי גבינה עם רוטב עגבניות טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי גבינה עם רוטב עגבניות טרי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 386 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב עגבניות, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי גבינה עם עגבניות טריות ורוטב ארטישוק, רביולי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות טרי, ו מרק עגבניות צלוי באיטיות עם רביולי גבינה ובזיליקום טרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החומרים במעבד מזון. תהליך עד תערובת הבצק משאיר את הצדדים של הקערה.
הסר לקערת ערבוב ללוש ביד במשך כמה דקות עד חלקה. (אם הבצק יבש מדי, מוסיפים כמה טיפות מים.) מחלקים ל 4 חלקים שווים ולעצב אותם לדיסקים. לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח 1 שעה.
שים את הגבינות, מלח ופלפל בבלנדר ודופק.
מוסיפים את החלמונים ואת הדופק עד incorporated.
מגלגלים את הדיסקים של הבצק לסדינים דקים במכונת פסטה. סדר כף בגודל בובה של המילוי 1 1/2 אינץ ' בנפרד על אחד הסדינים.
מברשת ביצה מעט לבן סביב כל מנה, ואז למקם גיליון אחר ישירות על גבי. לחץ בעדינות סביב המילוי כדי להסיר את כיסי האוויר ולאטום את הסדינים. באמצעות חותך רביולי או סכין, לחתוך ריבועי רביולי.
מפזרים קמח כדי למנוע את הבצק דבק.
מבשלים את הרביולי בשפע של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים למעלה, 3 עד 4 דקות.
לנקז היטב לזרוק עם רוטב עגבניות טרי.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ הנותרים ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון