רביולי דלעת
צריך מנה צמחונית בצד? רביולי דלעת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, רסק עגבניות, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת, רביולי דלעת, ו רביולי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הגבינה, דלעת, 1/2 מלח כפית, ואת אגוז מוסקט. תניח בצד את המילוי.
מערבבים את הקמח, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז הקמח. מקציפים את רסק העגבניות, שמן וביצים עד מעורבב היטב, ויוצקים לתוך הבאר בקמח. מערבבים עם מזלג, בהדרגה להביא את תערובת הקמח למרכז הקשת עד הבצק עושה כדור. אם הבצק יבש מדי, מערבבים עד 2 כפות מים.
ללוש קלות על משטח מכוסה בד מקומח, הוספת קמח אם הבצק הוא דביק, עד חלק וגמיש, על 5 דקות. כיסוי, ולתת לנוח עוד 5 דקות. מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים.
מגלגלים את הבצק, חלק אחד בכל פעם, לתוך מלבן על 12 x 10 אינץ'. שמור את שאר הבצק מכוסה תוך כדי עבודה.
זרוק 2 כפיות ברמה מילוי על מחצית המלבן, על 1 1/2 אינץ ' זה מזה ב 2 שורות של 4 תלוליות כל אחד. להרטיב את הקצוות של הבצק, ואת הבצק בין שורות של תערובת דלעת עם מים. מקפלים את החצי השני של הבצק על תערובת הדלעת, לחיצה על הבצק סביב הדלעת.
חותכים בין השורות של מילוי לעשות רביולי; לחץ על הקצוות יחד עם מזלג, או לחתוך עם גלגל מאפה. חותם קצוות היטב. חזור עם הבצק הנותרים ומילוי דלעת.
בואו לעמוד, פונה פעם אחת, עד יבש, כ -30 דקות.
מבשלים רביולי ב 4 ליטרים של מים מלוחים רותחים עד במכרז; לנקז בזהירות.