רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת
רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת מלח, קינמון הקרקע, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. נסו רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת, מרק דלעת עם זרעי דלעת-פסטו מנטה, ו מרק דלעת עם פסטו מנטה זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה. מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מורחים זרעי דלעת על תבנית עם מסגרת וטוסט למשך 5 דקות.
מערבבים זרעים, פטרוזיליה ושום במעבד מזון ומעבדים עד קצוץ דק. עם מנוע ריצה, להוסיף שמן בזרם יציב תהליך עד חלק, גירוד למטה הצדדים של קערת לפי צורך. מגרדים תערובת לקערה ומערבבים פנימה פרמזן, קאיין וקינמון. מתבלים רביולי דלעת בעכבישי זית פסטו זרעי דלעת במלח. (פסטו יהיה עבה.)
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. מניחים בצד 1 כוס מי בישול פסטה, מסננים רביולי ומחזירים פסטה לסיר. מערבבים בעדינות פסטו ומספיק מים שמורים כדי להרטיב רביולי.