רביולי חומוס עם פסטו בזיליקום ואגוזי לוז
המתכון Chickpea רביולי עם פסטו בזיליקום אגוזי לוז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח כשר, שן שום, שמן זית אקסטרווגין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: שום + בזיליקום חומוס המבורגרים צמחוניים עם פסטו אבוקדו שמנת, רביולי מהיר עם עגבניות מיובשות, ארוגולה ואגוזי לוז {בגידה}, ו כיכר חומוס עם אגוזי לוז.
הוראות
כדי להכין פסטה, כפות קלות נמרח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ומלח 1/2 כפית במעבד מזון; תהליך 30 שניות.
שלב 5 כפות מים, 1 כף שמן, וביצים, ערבוב היטב. עם ריצת מעבד, לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 6 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מחלקים את הבצק ל -14 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), הקש בצק שטוח.
מגלגלים 2 מנות בצק לתוך 18 x מלבנים 3inch (הפיכת הבצק מדי פעם ולאבק את פני השטח בקלילות עם קמח).
להניח גיליונות פסטה שטוח; כיסוי.
שלב חומוס ו 6 מרכיבים הבאים (דרך שן שום 1) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים 1 גיליון פסטה על משטח עבודה מקומח קלות. כפית על 1 1/2 כפיות מילוי תערובת 1 1/2 אינץ ' מן הקצה השמאלי של גיליון; כפית 1/2 כפיות מילוי תערובת במרווחים 3 אינץ לאורך גיליון. להרטיב את הקצוות בין כל חלק מילוי עם מים; מקום שנותר גיליון פסטה על גבי, לחיצה לאטום.
חותכים גיליון פסטה לתוך רביולי 6 (3 x 3inch), זמירה קצוות עם סכין חדה או גלגל מאפה.
מברשת עודף קמח רביולי; לחץ בעדינות כדי לשטח צמרות.
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת קלות (מכסים במגבת לחה כדי למנוע ייבוש). חזור על הנוהל עם שאר חלקי הבצק ומילוי תערובת כדי ליצור רביולי 42.
מביאים 6 ליטרים מים ו 1 כף מלח כשר לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
הוסף 6 רביולי למחבת; לבשל 1 1/2 דקות או עד כבר לא שקוף.
הסר רביולי ממים עם כפית מחוררת.
מניחים רביולי על מגש, לוודא שהם לא חופפים; לכסות ולשמור חם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
כדי להכין פסטו, לשלב בזיליקום הבא 5 מרכיבים (דרך שן שום 1) במעבד מזון; תהליך עד חלקה. עם מעבד על, לאט לשפוך 1 1/2 כפות שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
הערה יין: במתכון זה, גורמי זיווג היין העיקריים הם לימון, אגוז מוסקט ובזיליקום. לבן איטלקי יבש יקלוט את טעמי ההדר והירוק של המנה, בניגוד יפה עם אגוז מוסקט, וישמש כקונטרפונקט פריך לרכות של רביולי. עם המנה הזאת, נסה את "גרקו די טופו" של מסטרוברדינו. 2006 הוא $ קארן מקניל